|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
HP 6730s se gasi
Postovani, trebam pomoć! Posjedujem laptop HP 6730s. Star je 2 godine i odlicno me je sluzio do prije mjesec dana. Naime, imam problem s napajanjem. Počeo se iznenada gasiti, i nekad ga tesko ili nikako upalim. Hlađenje je ok, temperatura normalna, procesor radi uobicajeno. Windows je nanovo podignut. U čemu bi mogao biti problem? Isplati li se popravljati? pozdrav i unaprijed hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kakva je situacija kad radi bez baterije, preko adaptera samo?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Baterija ne radi odavno, cijelo je vrijeme na adapteru. probao sam opciju sa i bez baterije. Uvijek isto!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
najpametnije je odnijeti ga u servis na procjenu isplativosti popravka. ovako, s toliko malo podataka i neispravnom baterijom se stvarno ne može ništa pametno reći... jedino ako možeš negdje posuditi potpuno istu bateriju i potpuno isti punjač i isprobati kako radi samo na bateriji ... dijapazon kvarova može biti beskarajan... od banalne sitnice kao što je prekid žice u kablu punjača pa do kvara naponskog dijela matične ploče kad se popravak zasigurno ne isplati...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
da ne otvaram novu temu ista situacija sa istim laptopom.. stisnem power, laptop se pali, ventilator vrti, svijetle sve ledice, ali ekran ne daje nikakve znakove i ugasi se za 2-3 sekunde.. baterija je loša i prazna pa ne mogu isprobat s njom, al bila ona unutra ili vani, ista je situacija.. laptop je čist ko suza, jer sam ga upravo otvoril.. isprobal sam i metodu paljenja bez rama ili diska, ista je situacija.. ja isto sumnjam na naponski dio ploče.. al eto da pitam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
kad spojim power konektor, upali se žuta ledica, to valjda označava punjenje.. stisnem tipku power, 12 puta blica žuto, laptop se ugasi i upali se plava ledica i svijetli sekundu i opet nastavi svijetlit žuto.. vjerojatno je matična.. ide laptop u dijelove.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|