|
![]() |
#1 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Preporuka servisa
Rodica me zamolila da joj preporučim servis u Zagrebu u koji bi mogla odnijeti svoj laptop.Radi se o nekom modelu Acera. Uglavnom trebalo bi laptop očistiti, zamjeniti termalnu pastu, promjeniti adapter.Za taj posao u jednom servisu su je tražili 1000 kn, što je mislim stvarno previše. Znači molio bih da mi preporučite servis koji će navedeni posao obaviti za razumnu cijenu.Hvala Zadnje izmijenjeno od: HAL 9001. 05.10.2012. u 15:40. |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporuka za Trilit
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kak se zove servis u kojem je bila? Preporučio bih MOJ SERVIS. (nije moj, tak se zove ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
adapter joj je najbolje kupiti na ebayu,ja sa za svojega D250 tako napravio. |
![]() |
![]() |
#6 |
Poboljsana verzija
|
Hvala svima na odgovorima. ![]() Servis je http://www.zel-cos.hr/ Pokušati ćemo naći adapter preko njuškala. |
![]() |
![]() |
#8 |
Poboljsana verzija
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
a gle, ko zna koliko je kod njih punjač...al recimo da je oko 500kn...vjerujem i 600 ![]() te ako im je 1h servisa 200kn a vjerujem i vise je ![]() pa eto brzo se dodje na tu cifru sigurno i svuda dalje ce joj uzeti barem 300kn za to + punjač...tako da i dalje ce biti isto skupo...najbolje izbjeci servise i naci nekog privatno, jer tako ce jedino jeftinije proci |
![]() |
![]() |
#10 |
Poboljsana verzija
|
Rodica je za vikend došla kući i našao sam joj na dva mjesta gdje bi mogla napraviti taj servis čišćenja laptopa, sa propuhivanjem i zamjenom termalne paste za 160kn i 180 kn. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|