![]() |
Preporuka servisa
Rodica me zamolila da joj preporučim servis u Zagrebu u koji bi mogla odnijeti svoj laptop.Radi se o nekom modelu Acera.
Uglavnom trebalo bi laptop očistiti, zamjeniti termalnu pastu, promjeniti adapter.Za taj posao u jednom servisu su je tražili 1000 kn, što je mislim stvarno previše. Znači molio bih da mi preporučite servis koji će navedeni posao obaviti za razumnu cijenu.Hvala |
Preporuka za Trilit
|
Kak se zove servis u kojem je bila? Preporučio bih MOJ SERVIS. (nije moj, tak se zove :D)
|
prvo, kako misliš "promjeniti adapter" jer ako joj treba novi, to neka kupi preko oglasa jer u trgovini aka servisu je to sigurno preko 300kn samo...a u oglasu upola manje,polovan ali orginal
|
adapter joj je najbolje kupiti na ebayu,ja sa za svojega D250 tako napravio.
|
Hvala svima na odgovorima.:fala:
Citiraj:
Pokušati ćemo naći adapter preko njuškala. |
Sta su to oni htjeli uraditi naprviti novi laptop O.o?
|
Citiraj:
|
a gle, ko zna koliko je kod njih punjač...al recimo da je oko 500kn...vjerujem i 600 ;)
te ako im je 1h servisa 200kn a vjerujem i vise je ;) pa eto brzo se dodje na tu cifru sigurno i svuda dalje ce joj uzeti barem 300kn za to + punjač...tako da i dalje ce biti isto skupo...najbolje izbjeci servise i naci nekog privatno, jer tako ce jedino jeftinije proci |
Rodica je za vikend došla kući i našao sam joj na dva mjesta gdje bi mogla napraviti taj servis čišćenja laptopa, sa propuhivanjem i zamjenom termalne paste za 160kn i 180 kn.:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:39. |