|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Tražim dobar servis za popravak konektora punjača na laptopu
Ajde, slavonci, pomagajte. Kolegi s posla raskliman konektor punjača na laptopu, ima nekakvog Acera, neznam točno koji model. Klinci natezali po stolu i malo-pomalo se rasklimalo u tolikoj mjeri da više i ne puni bateriju. Jel zna netko nekakav kvalitetan servis koji će to pošteno napravit a da ne naplati suho zlato? Relacija - Osijek - Đakovo - Našice - Valpovo. Znači, punjač sa kabelom je OK, problem je sa ulazom na laptopu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovisno o starosti laptopa i o sposobnostima vas dvojice, taj laptop bi se dao rastavit i provjerit taj kontakt koji očito ne radi, tj gubi kontakt. Kod tog konektora je obično sve manje vise jednostavno i odmah se moze vidjet di je mogući kvar. Prjatelj je isto na Aceru odvalio nogom kabal od punjaca koji je potrgao taj kontakt unutra i naravno nije punio. Rastavili laptop, spojili kontakt unutra i učvrstili ga ljepillom, naravno sve je radilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja bi se usudio da je moj, evo sam baš maloprije čistio ispod tipkovnice, nekome je od djece malo ispalo cocacole iz čaše. Materimpoljubim. Nebih se baš igrao na tuđem uređaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|