![]() |
Tražim dobar servis za popravak konektora punjača na laptopu
Ajde, slavonci, pomagajte. Kolegi s posla raskliman konektor punjača na laptopu, ima nekakvog Acera, neznam točno koji model. Klinci natezali po stolu i malo-pomalo se rasklimalo u tolikoj mjeri da više i ne puni bateriju.
Jel zna netko nekakav kvalitetan servis koji će to pošteno napravit a da ne naplati suho zlato? Relacija - Osijek - Đakovo - Našice - Valpovo. Znači, punjač sa kabelom je OK, problem je sa ulazom na laptopu. |
Ovisno o starosti laptopa i o sposobnostima vas dvojice, taj laptop bi se dao rastavit i provjerit taj kontakt koji očito ne radi, tj gubi kontakt. Kod tog konektora je obično sve manje vise jednostavno i odmah se moze vidjet di je mogući kvar.
Prjatelj je isto na Aceru odvalio nogom kabal od punjaca koji je potrgao taj kontakt unutra i naravno nije punio. Rastavili laptop, spojili kontakt unutra i učvrstili ga ljepillom, naravno sve je radilo. |
Ja bi se usudio da je moj, evo sam baš maloprije čistio ispod tipkovnice, nekome je od djece malo ispalo cocacole iz čaše. Materimpoljubim. Nebih se baš igrao na tuđem uređaju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |