|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Problem sa Epson SX130
Problem sljedeći;ne mogu instalirati drivere za printer, za skener mi normalno instalira ali za printer neće, javi da ne može instalirati i to je to. Probao sa driverima na cd-u pa sa najnovijim sa neta i neće s nijednim. Probao sam i ručno na add printer i onda mi javi da procesor na printeru nije funkcionalan. Skenira normalno, fotokopira normalno tako da vjerujem da nije hardverske prirode. Nov uređaj iz dućana. Win 7 32 bitni su u pitanju. I da, prištekam USB kabel tek kad me pita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dakle kad nešto iskopiraš prek skenera uredno isprinta? Možda ti je problem u USB kabelu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Tako je. A isto tako mogu skenirati dokument i na komp jer uredno instalira drivere za skener a zapne na driverima za printer. Probat ću sa drugim kabelom, palo je i meni to napamet. Iako čudno mi da skener radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tja. bas sx130 sam nedavno sebi uzeo jer je dobra cijena, ima zamjenskih tinti itd, ali iskreno, nisam imao problema s driverima sebi na w7 32 bit i susjedi na xp-u, isto 32 bit. osobno cist' sumnjam da je do kabela jer on ne ovisi o samoj instalaciji drivera, koji (ne znam, nisi to napisao) prvo trebaju biti instalirani, pa tek onda printer. a ako ti sto znaci, meni sljaka uredno printer sa epson328202eu driverima. pa probaj ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
![]() |
#10 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Vidim da si probao s drugim kablom, a jesi li probao na drugi USB port na tom računalu? Ja sam jednom jednog Canona instalirao, isto nije htio, probam na drugi USB port, hoće. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma jesam, na sve usb-e sam probao ![]() |
![]() |