![]() |
(riješeno) Problem sa Epson SX130
Problem sljedeći;ne mogu instalirati drivere za printer, za skener mi normalno instalira ali za printer neće, javi da ne može instalirati i to je to. Probao sa driverima na cd-u pa sa najnovijim sa neta i neće s nijednim. Probao sam i ručno na add printer i onda mi javi da procesor na printeru nije funkcionalan.
Skenira normalno, fotokopira normalno tako da vjerujem da nije hardverske prirode. Nov uređaj iz dućana. Win 7 32 bitni su u pitanju. I da, prištekam USB kabel tek kad me pita :) |
Dakle kad nešto iskopiraš prek skenera uredno isprinta?
Možda ti je problem u USB kabelu... |
Tako je. A isto tako mogu skenirati dokument i na komp jer uredno instalira drivere za skener a zapne na driverima za printer.
Probat ću sa drugim kabelom, palo je i meni to napamet. Iako čudno mi da skener radi. |
tja. bas sx130 sam nedavno sebi uzeo jer je dobra cijena, ima zamjenskih tinti itd, ali iskreno, nisam imao problema s driverima sebi na w7 32 bit i susjedi na xp-u, isto 32 bit.
osobno cist' sumnjam da je do kabela jer on ne ovisi o samoj instalaciji drivera, koji (ne znam, nisi to napisao) prvo trebaju biti instalirani, pa tek onda printer. a ako ti sto znaci, meni sljaka uredno printer sa epson328202eu driverima. pa probaj ;). |
Budem probao, nisam više siguran koje sam probao jer je to printer i komp od cure pa probam navečer.
|
Citiraj:
|
Ma mislim da mogu skenirati dokument na računalo :)
|
Citiraj:
|
Novi kabel -ista stvar - neće opet. Probam kod sebe na laptopu na Win7 x64 i bez problema instalira. I radi :). Ne kontam :D
|
Vidim da si probao s drugim kablom, a jesi li probao na drugi USB port na tom računalu? Ja sam jednom jednog Canona instalirao, isto nije htio, probam na drugi USB port, hoće. :stoopid:
|
Ma jesam, na sve usb-e sam probao :). Pomogao je jedino reinstall windowsa koji sam joj svakako morao napraviti, instalacija drivera prošla iz prve bez ikakvih problema nakon toga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:21. |