|
![]() |
#1 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Wireless stalno puca u Win 7 x64
Ne znam stvarno u cemu je problem. Wireless mi stalno puca dok koristim Win 7 64bitne windowse, jedno vrijeme onda ne ocitava mreze, pa se disconnecta adapter a poslije svakog reseta se upali pa radi neodredjeno vrijeme. U 32bitnim win se to ne dogadja, sve radi normalno. Pojma nemam u cem je problem, jako iritira, u najgorem slucaju vracam se na 32bitne windowse. Netko ima kakvu ideju?
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Koji adapter imaš(ovaj na MBO?)? Jesu driveri oni koje je Win instalirao ili skinuti s proizvođačeve stranice? Jesi probao postaviti ručno IP/DNS?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Driveri koji su dosli sa maticnom podržavaju samo Vistu x64 ali ti driveri ne rade na sedmici, instalirao sam drivere of Alfe pošto je isti chipset i sve normalno radi (na 32bitnim win). Radi se o rtl 8187 ali ima više vrsta i nemam pojma koji je, mislim da sam sve skinio i da ni jedan ne dela ![]() Edit: skinio sam Alfin driver za win 7 64bit, jer sa RTL-ove stranice iz nekog cudnog razloga niti jedan ne radi. Evo trenutno sve šljaka 2h bez pucanja veze, nadam se da je to to ![]() Thnx svima. Edit: Sve isto.. jos cu probat neke drivere
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kripton. 08.08.2012. u 17:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|