![]() |
Wireless stalno puca u Win 7 x64
Ne znam stvarno u cemu je problem. Wireless mi stalno puca dok koristim Win 7 64bitne windowse, jedno vrijeme onda ne ocitava mreze, pa se disconnecta adapter a poslije svakog reseta se upali pa radi neodredjeno vrijeme. U 32bitnim win se to ne dogadja, sve radi normalno. Pojma nemam u cem je problem, jako iritira, u najgorem slucaju vracam se na 32bitne windowse.
Netko ima kakvu ideju? |
Koji adapter imaš(ovaj na MBO?)? Jesu driveri oni koje je Win instalirao ili skinuti s proizvođačeve stranice? Jesi probao postaviti ručno IP/DNS?
|
driveri su problem, pogotovo ako sve radi ok na 32-bit windowsima.
|
Driveri koji su dosli sa maticnom podržavaju samo Vistu x64 ali ti driveri ne rade na sedmici, instalirao sam drivere of Alfe pošto je isti chipset i sve normalno radi (na 32bitnim win). Radi se o rtl 8187 ali ima više vrsta i nemam pojma koji je, mislim da sam sve skinio i da ni jedan ne dela :(
Edit: skinio sam Alfin driver za win 7 64bit, jer sa RTL-ove stranice iz nekog cudnog razloga niti jedan ne radi. Evo trenutno sve šljaka 2h bez pucanja veze, nadam se da je to to :D Thnx svima. Edit: Sve isto.. jos cu probat neke drivere |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |