|
![]() |
#1 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Naime imam vrlo čudan problem. Prvo sam mislio da je stvar u grafici jer koristim SLi pa da je jedna grafika riknila ali nakon opsežnog testiranja GPU1 i GPU2 sad sam uvjeren da nije niti jedna prdnila jer sam svaku posebno testirao i problem se sa svakom dogadja pa sam zaključio da nije u njima problem. Da pojasnim, sve je počelo unazad 10tak dana tipa imam konstantan pad FPS-a. Igram Metro 2033 na nekih 55fps-a i padne na neka 2-3fps-a. Taj problem prije nije bio očit jer sam prešao više od pola igre, i počela se slična stvar dogadjati u Crysisu. Tipa prije sam igrao na nekih prosječnih 35 fps-a i onda je palo na 17tak. A ista mapa. Pad se ne dogodi odjednom, čim se pomaknem onda počne padat. Tipa, onda malo stanem, polako podignem kameru pa stoji na 60 (Metro) i onda se pocnem kretat i onda opet padne. Pojma nemam u čem je problem, i CPU i SLi je trenutno na default postavkama. A da stvar bude zanimljivija, benchmark u Crysisu odvrti kao i prije bez problem,a samo se prije i moglo igrat a sad se ne moze igrat ![]() Konfa iz siga. Matična možda? Proc?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo nagadjam ali za prvu ruku potrazio bih krivca u tom 80gb hardu kojeg pretpostavljam koristis za sistem, nebi bilo lose eliminrat ni napajanje kao problemator ![]() Ako i nije do njih imas dobru osnovu za trazit dalje, mozda probat sa reinstalom OSa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Vidi sa novijim driverima,ako je isto, probaj sa starijima tipa 2,3 god stariji... I da li si probao igrati samo sa jednm grafičkom,pa drugom...jel se isto dogadja? Kao sto je Finger rekao, reinstal winsa u krajnjem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() To ce bit malo zafrknuto, bum obrisal linux. Citiraj:
![]() A nista, kroz par dana cu testirat obije grafe na drugom kompu, nije valjda napajanje, i to je relativno novo.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|