|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Splwow64.exe šta je to virus ili servis
Imam win7 ult. 64bit i danas zapazim da kad pokrenem Word ili PowerPoint 2007 da podigne i taj servis ili šta je več taj splwow64.exe. Nebih ni primjetio ali kad pokrenem jedan od ta dva program onaj kružić kraj kursora se okreče jedno 5-6 sekundi i onda skontam da je podigao taj servis. Čudno da se to ne događa na Excelu. Pogledao malo po netu i vidim da je to servis za printer, a je nikad nisam imao prikopčani printer na računalu. Windowsi su instalirani prije godinu dana i to se do sad nije događalo, inače taj servis se ugasi nakon 2-3 minute i ne opterčuje procesor i torši malo resursa memorije, ali se pali nanovo kod pokretanja Worda i Pointa. Da li trebam šta poduzeti u vezi toga, je to opasno. Zadnje izmijenjeno od: Exe. 25.02.2012. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam i ja taj servis kada pokrenem word i ne pravi mi probleme... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Imaš prikopčani printer na kompu ili taj servise se podiže bez obzira imaš ili nemaš prikopčani printer. Misli ne pravi ni meni nekakve probleme ali siguran sam 100% da ga do sad nisam imao u Task Menageru |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prvi rezultat gugla. http://www.what-is-exe.com/filenames/splwow64-exe.html Nema veze sa printerom, koliko sam shvatio na brzinu, pojavljuje se kad se x32 programi pokrecu na x64 windowsima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene je aktivan samo jedan i to explorer.exe |
![]() |
![]() |
|
|