|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
AjTikupi iskustva
Čudi me da još nije otvorena tema a trgovina postoji već neko vrijeme (od negdje prije ljeta čini mi se). Do sad sam kupovao neke sitnice kod njih i to tako da sam došao u dućan i uzeo jer su imali u dućanu. Koliko sam vidio imaju samo jednog ili dvoje ljudi iza pulta kojima kažeš kaj oćeš oni ti to daju, platiš i bok. Frend je kupio laptop i isto navodno bilo sve ok. Sad kakvi su što se tiče reklamacija to nemam pojma... Nego, primjetio sam da na web-u (www.ajtikupi.hr) apsolutno nigdje nemaju niti adresu poslovnice (u onom dvorištu od Zlatnog medvjeda kod križanja Savske i Vukovarske) niti radno vrijeme. Poslao sam im mail u vezi toga, zanima me što će mi odgovoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
U Kolovozu prošle godine sam kod njih uzeo ovaj monitor koji trenutno imam LG W2261VP. Ja i stari doletili u 8 ujutro u radnim odjelima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
http://www.ajtikupi.hr/cd/28777/gcg/...lovanja.wshtml Citaj pod jamstvo ![]() Kad sam ja tam tinte kupoval prije par mj., imali su jasno istaknutu adresu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam poslije ljeta kupio laptop kod njih. Jedina zamjerka je bila ta da su telefonski rekli da se moze uzet gotovinskom karticom za cijenu kao i za gotovinu, ali na licu mjesta rekose da je to onda 3% veca cijena. Pa sam prosetao do bankomata 200m nize u Savskoj. Osim toga, sve je proteklo u redu. Zamolise me da im otvorim da vide kako izgleda jer im je to bio prvi takav kojeg su prodali, a to sam svejedno mislio napravit da se uvjerim da je u kutiji sve sto treba bit.
![]() |
#7 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemaju adresu zato sto vise niti nemaju poslovnicu tj ne moze se od proslog mjeseca kupiti vise da dodjes kod njih...Sada rade kao WebShop, narucis,platis,dobis na adresu... Ukratko tako je jer nisu mogli pokriti troskove najma ![]() Inace samo dobra iskustva sa njima |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
aha, ma to mi je nekako kao gnjavaža jer u drugom shopu koji imaju kakav takav normalan prostor mogu se odmah pojaviti na licu mijesta s gotovinom i dobim robu odmah, a i vidim da cijene i nisu neke različite od do u odnosu na drugih shopova baš zato kaj živim u ZG pa imam izbora se "šetati" od zapada do istočnog dijela grada |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
edit: 35kn je dostava, hp express, sto je 10% cijene memorije. tako da sam narucio od diskonta24 i sutra cu nadam se pokupit... Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 05.03.2012. u 00:34. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|