![]() |
AjTikupi iskustva
Čudi me da još nije otvorena tema a trgovina postoji već neko vrijeme (od negdje prije ljeta čini mi se). Do sad sam kupovao neke sitnice kod njih i to tako da sam došao u dućan i uzeo jer su imali u dućanu. Koliko sam vidio imaju samo jednog ili dvoje ljudi iza pulta kojima kažeš kaj oćeš oni ti to daju, platiš i bok. Frend je kupio laptop i isto navodno bilo sve ok. Sad kakvi su što se tiče reklamacija to nemam pojma...
Nego, primjetio sam da na web-u (www.ajtikupi.hr) apsolutno nigdje nemaju niti adresu poslovnice (u onom dvorištu od Zlatnog medvjeda kod križanja Savske i Vukovarske) niti radno vrijeme. Poslao sam im mail u vezi toga, zanima me što će mi odgovoriti. |
U Kolovozu prošle godine sam kod njih uzeo ovaj monitor koji trenutno imam LG W2261VP. Ja i stari doletili u 8 ujutro u radnim odjelima :D kupnja protekla ugodno, ljudi ljubazni komunikativni, monitor radi bez problema... iako je bio predzadnji na lageru. Jedino sam ih morao uvjerit da imaju još dva na lageru pošto nisu bili sigurni.
|
prema ziro racunu-ventex
uzeo 5-6 hdda po staroj cijeni kada pocela ona ludnica sve super proslo |
http://www.ajtikupi.hr/cd/28777/gcg/...lovanja.wshtml
Citaj pod jamstvo :D Kad sam ja tam tinte kupoval prije par mj., imali su jasno istaknutu adresu. |
Kupio pločicu rama tamo, ugodno i pozitivno iskustvo.
Imaju dosta stvari na lageru. |
Ja sam poslije ljeta kupio laptop kod njih. Jedina zamjerka je bila ta da su telefonski rekli da se moze uzet gotovinskom karticom za cijenu kao i za gotovinu, ali na licu mjesta rekose da je to onda 3% veca cijena. Pa sam prosetao do bankomata 200m nize u Savskoj. Osim toga, sve je proteklo u redu.
Zamolise me da im otvorim da vide kako izgleda jer im je to bio prvi takav kojeg su prodali, a to sam svejedno mislio napravit da se uvjerim da je u kutiji sve sto treba bit. |
Nemaju adresu zato sto vise niti nemaju poslovnicu tj ne moze se od proslog mjeseca kupiti vise da dodjes kod njih...Sada rade kao WebShop, narucis,platis,dobis na adresu... Ukratko tako je jer nisu mogli pokriti troskove najma ;)
Inace samo dobra iskustva sa njima |
I kaj sad ovo znači kada piše web shop ?
Kaj mogu kupovati isključivo preko kartica, iako imam gotovinu u džepu, a karticu nemam osim onu visa electronic za ebay ? |
ne, mozes ti i gotovinom, ali narucis, dobis gdje moras uplatiti, uplatis virmanom u pošti/banci. Oni zaprime uplatu i šalju ti to što si narucio
Znaci prvo uplata pa za par dana naruceno |
aha, ma to mi je nekako kao gnjavaža jer u drugom shopu koji imaju kakav takav normalan prostor mogu se odmah pojaviti na licu mijesta s gotovinom i dobim robu odmah, a i vidim da cijene i nisu neke različite od do u odnosu na drugih shopova
baš zato kaj živim u ZG pa imam izbora se "šetati" od zapada do istočnog dijela grada |
Citiraj:
edit: 35kn je dostava, hp express, sto je 10% cijene memorije. tako da sam narucio od diskonta24 i sutra cu nadam se pokupit... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |