|
![]() |
#1 |
Guest
|
Jagged Alliance : Back to action
Evo , 9.2. nam izlazi novi JA. Preorder je već moguć na steamu. Prvobitno najavljen kao Jagged Alliance 2: Reloaded. Gameplay traileri izgledaju dobro , Sistem igre je real time + pauza space , što nije nužno loša kombinacija premda predstavlja odmak od turn baseda u originalu. Kamera mi se isto sviđa. Još da IVAN bude tu ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam veliki fan ovog serijala i nadam se da ce biti jednako zabavno kao i JA2 koji mi je i najdrazi.. Definitivno treba biti Ivan bez ivana to nije JA ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ajme, novi JA... stari sam zadnji put odigrao na ljeto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Demo je vani, nemam pojma zašto ga nema na Steamu no dobro - evo linkova: http://boards.jaggedalliance.com/ind...age__pid__6861
![]() |
#6 |
Guest
|
pa ovako . Odigrao demo misiju i zadovoljan. Grafika nije "state of the art" ali to nije ni bitno u ovome serijalu. Ali ipak solidna je. Dragon Age 1 grafika. Isti takav BG2/DA gameplay. Real time + space pauza. Dosta teška misija u demou. uglavnom to je to. Igra košta 20 €. preorder. Ali to je steam , pa će se naći i jetinije na cd key shopovima. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
ma ne kocept je isti. Turn based taktičke igre sa grupama plaćenika svaki sa svojim specijalnostima. U svoje vrijeme serijal je mogao stati jedino uz rame UFO: ENEMY UNKNOWN i nešto stariji Laser Squad. Nije bilo niza poluproizvoda tada. Priča ti tu ne igra ulogu jer je RPG element prisutan u nekoj mjeri razvoja samih likova. svaka priča ovog serijala se može sažeti u neki akcić 80 tih gdje grupa plaćenika ruši diktaturu u nekoj banana državi. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
izašlo... ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
de malo pojasni sto je tu toliko lose??? ja trenutno igram ja2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
ma nije to to. Nije to JA . Mislim , oružja su toliko nedetaljno napravljena slike su doslovno mutne JA2 je svjetlosnim godinama ispred po tom pitanju , po zvuku i učinku je isti onaj smith & wetson 38 i M16 jurišna puška , sa 500 metara gađaš berettom 9mm ko snajperom , nema mogućnosti izabrati inventory prije slanja na misiju , i najgore , nema "fog of war" i na kraju imaš osjećaj da igraš onaj "CANNON FODDER sa space pauzom". Nema više potrebe za taktiziranjem jer vidiš cijelu mapu , svakog lika... Likovi nemaju osobnost ,sve se pretvori u "nešto" ..što i je za neku prolaznu ocjenu ali ako očekuješ nešto iz JA2 serijala...ne. Odmah uninstall i natrag na JA2 sa 1.13 modom. |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Možeš li napisati nešto o modu 1.13 za JA2? Googlao sam malo, vidim da se mogu poslaviti više rezolucije, ali koliko vidim nema widescreen rezolucija? Postoje li koji drugi korisni modovi? Thx
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ko commandos?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ja gledam 1.13 JA2 jebo te koja promjena auu... posto sada igram JA2 i vec sam nekaj napravio imam 3 rudnika zauzeta i tako to da li postoji mogucnost pachiranja igre i da rade save.ovi sa tim modifikacijama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
JA2 .1.13 je praktički nova igra iz istog engine , podržava widescreen ali mehanika je drugačija i priča i ne nemože prebacit save nažalost. @demetrius , ma ne Commandos , čak ni u njima , računam prva 2 naravno nisi mogo uzet onaj parabelum i zamlatit sve na mapi sa druge strane. I tamo je trebalo itekako taktizirat. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|