|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
3.5 kučište za disk sa 2 usb-a???
Gdje ima tak nešto za kupiti, naime trebam 3.5 kučište za disk, ali da ima barem 2 usb porta (može i tri), pogledao sam na večini HR prodavaonica hardwera, ali niš ne mogu pronaći, pa ako netko slučajno zna gdje ima to za kupiti bio bih zahvalan.... Thx.... P.S. Mogao bi biti i HDD dock..... Zadnje izmijenjeno od: KR-DI. 26.01.2012. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto 2 usb priključka?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam 2 TV i oba imaju usb-ove. Pošto je svaki u drugoj sobi, namjeravam složiti znači da s svakog Tv-a možeš pristupiti disku (znači disk s 2 usb-a), da ne trebam svaki puta seliti disk s jedne sobe u drugu kada želim nešto gledati nešto s diska ili snimati na disk (jer mi to već ide...)... P.S. ili ako netko zna kako to izvesti na drugačiji način, bio bih zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili neki file-level pristup (NAS) ili više diskova.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#8 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Spajanje USB diska i 2 TV-a istovremeno vjerojatno bi rezultiralo paljevinom možda i sva 3 uređaja. Sam USB priključak i standard NE PODRŽAVA dva master uređaja na jednom slave uređaju, ne mogu 2 TV-a pristupati jednom USB disku, kako zbog narušavanja prioriteta protoka podataka, tako i zbog kratkog spoja naponskih vodova USB-a. Za takvo spajanje postoje USB switchevi kojih kod nas nema u prodaji ili se pojave tako rijetko da se rasprodaju dok kažeš switch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|