|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Maticne ploce sa KT400 chipsetima su vec ovdje. Ja sam narucio Gigabyte VAXP, jos malo i slijece..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Cekanje?
Citiraj:
1. Suska se da nova verzija KT400 cipseat dolazi u novembru. Razlog je losa perfomansa na 400MHz. Rezlutat je bolji kad se memorija vozi na 333MHz 2. 8x AGP ne donosi nista revolucionarno sa sobom 3. Ja bih cekao nForce2 i dao malo vise para za nju. Staljin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Re: Cekanje?
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako ti se ne žuri sačekaj nForce 2. Ima nekoliko dobrih stvari a prema testovima stvarno je dobar. Za procesor bi najbolje bilo pričekati Athlon XP 2700+. Po testovima je veoma blizu P4 2,8 GHz.
![]() |
#9 |
PC Ekspert šerif
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
ok.odlucio kupit kt400 gigabyte(zbog testa na anandtechu).za sad ce bit xp2000 dok ne izade nesto novo. ali pitanje dali uzet volcano7+ ili volcano 9 ili nesto drugo da je ispod 300kn? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Links isto prodaje Dr. Thermal |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Re: Cekanje?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Groarrr
|
Eto kupio sam Gygabyte kt400/333ddr/xp2000/tt V+/gainward 4200GS/ zahvaljujem se svima na savjetima.Sad cemo se bacit na overclock :-) Sa svim originalnim driverima je bilo 9650 3d marka.A sistem SE UOPĆE NE GRIJE.Ludnica.Ili sam ja možda sa mojom K6II živio u prošlom stoljeću... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PC Ekspert šerif
|
Po mojim dosadasnjim iskustvima KT400 je veliko razocaranje. Zadnje kaj sam probao je Asus A7V8X i ostao sam razocaran sa performansama, problemima , stabilnoscu i overclockom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kaj ti ja znam...kupio sam DFI AD77 Infinity KT400,nisam čak ni napravio friški instal nego sam samo pregazio novi WIN98SE na živo,i evo dela mi super ni jedno rušenje do sad a to nije bio slučaj sa starom BIOSTAR M7VKB,memoriju sam kupio Samsung 333-nisam nekaj jako klokao samo sam probao 140 na cl2 najoštriji setinzi Neću je ni klokat dok ne otključam proc,a to i tak nije ploča za neko zvjersko nabrijavanje...taj DFI je točno ono kaj sam i očekivao od te firme-kvalitetna i stabilna ploča a ak se još da malo nabrijat to je jedan lijepi bonus ![]() Uglavnom sa stabilnošću sam za sada oduševljen... Nakon ONE ploče ovo je .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Groarrr
|
Citiraj:
![]() ![]() I jos jedno pitanje. Kolko se Gainward da overclokat(ti4200/64/gs), ne da sam ljen nego da se znam orjentirat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
PC Ekspert šerif
|
Po mojim iskustvima, u otvorenom kucistu, 300/610 s tim da je prisutan texture tearing u 3dmarku 2001SE (i to masivan) + kaj se 3dMark 2001 srusio zacudo Serious Sam 2 se vrti bez greske bez ijednog glitcha U jedi knightu 2 su prisutne male teksturne nepravilnosti, barem kolko sam ja vidio + kaj bi rekao da kartica ide dalje, ali da li je ima smisla dalje dizat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
(Memoriju nisam podizao više od 600).
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
|
|