![]() |
Cekanje?
Dali se isplati cekati nove kt400(najviše zbog 8x agp) ploće i nove amd procesore još 1mj?ili sad kupiti kt333/xp2000?
|
Maticne ploce sa KT400 chipsetima su vec ovdje. Ja sam narucio Gigabyte VAXP, jos malo i slijece..
|
Cekati iskljucivo procesore, ploce usput jer nema velike razlike u performansama.
Da ne spominjem iskoristivost AGP 8x, nema je... |
Re: Cekanje?
Citiraj:
1. Suska se da nova verzija KT400 cipseat dolazi u novembru. Razlog je losa perfomansa na 400MHz. Rezlutat je bolji kad se memorija vozi na 333MHz 2. 8x AGP ne donosi nista revolucionarno sa sobom 3. Ja bih cekao nForce2 i dao malo vise para za nju. Staljin |
Slazem se... Ovaj nForce2 bi trebao konacno donijeti neka malo veca poboljsanja. Ili cekati KT400A (ili kako ce se vec zvati) i vidjeti sto on nudi.
|
Re: Re: Cekanje?
Citiraj:
|
Ako ti se ne žuri sačekaj nForce 2. Ima nekoliko dobrih stvari a prema testovima stvarno je dobar. Za procesor bi najbolje bilo pričekati Athlon XP 2700+. Po testovima je veoma blizu P4 2,8 GHz.
|
Ne mogu se sjetiti linka gdje sam vidio test, ali novi 2700+ je brzi u svim testovima od P4 2800.
|
|
ok.odlucio kupit kt400 gigabyte(zbog testa na anandtechu).za sad ce bit xp2000 dok ne izade nesto novo.
ali pitanje dali uzet volcano7+ ili volcano 9 ili nesto drugo da je ispod 300kn? |
Dr. Thermal TI-V7725L po meni jako moćan hladnjak a košta
185 kn. Ivica |
Imas jedan mali problem, gdje nabaviti Dr. Thermal kad ga u RH vise nitko ne prodaje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A jebiga, onda sam gledao na krivom mjestu.
|
imaš ga i u senso-u .
|
Links isto prodaje Dr. Thermal
|
Re: Cekanje?
Citiraj:
|
Eto kupio sam Gygabyte kt400/333ddr/xp2000/tt V+/gainward 4200GS/ zahvaljujem se svima na savjetima.Sad cemo se bacit na overclock :-)
Sa svim originalnim driverima je bilo 9650 3d marka.A sistem SE UOPĆE NE GRIJE.Ludnica.Ili sam ja možda sa mojom K6II živio u prošlom stoljeću... |
Po mojim dosadasnjim iskustvima KT400 je veliko razocaranje. Zadnje kaj sam probao je Asus A7V8X i ostao sam razocaran sa performansama, problemima , stabilnoscu i overclockom.
|
A kaj ti ja znam...kupio sam DFI AD77 Infinity KT400,nisam čak ni napravio friški instal nego sam samo pregazio novi WIN98SE na živo,i evo dela mi super ni jedno rušenje do sad a to nije bio slučaj sa starom BIOSTAR M7VKB,memoriju sam kupio Samsung
333-nisam nekaj jako klokao samo sam probao 140 na cl2 najoštriji setinzi Neću je ni klokat dok ne otključam proc,a to i tak nije ploča za neko zvjersko nabrijavanje...taj DFI je točno ono kaj sam i očekivao od te firme-kvalitetna i stabilna ploča a ak se još da malo nabrijat to je jedan lijepi bonus:D Uglavnom sa stabilnošću sam za sada oduševljen... Nakon ONE ploče ovo je .... |
Citiraj:
|
Citiraj:
I jos jedno pitanje. Kolko se Gainward da overclokat(ti4200/64/gs), ne da sam ljen nego da se znam orjentirat... |
Po mojim iskustvima, u otvorenom kucistu,
300/610 s tim da je prisutan texture tearing u 3dmarku 2001SE (i to masivan) + kaj se 3dMark 2001 srusio zacudo Serious Sam 2 se vrti bez greske bez ijednog glitcha U jedi knightu 2 su prisutne male teksturne nepravilnosti, barem kolko sam ja vidio + kaj bi rekao da kartica ide dalje, ali da li je ima smisla dalje dizat... |
Citiraj:
(Memoriju nisam podizao više od 600). |
Iskreno,cekam da mi dodu kuler za kuciste i V7+ za proc jer mi je sad na 58c.A onda cemo vidit kolko ide.Sta vi koristite gainward drivere ili origi Nvidia drivere?
|
Citiraj:
|
Obavezno nvidia.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:19. |