|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Verbatim Desktop Hard Drive 1TB
Ej svima! Ja sam novi...neznam jer ova tema ide ovdje,ali ako ne ide obavijestite me. Kupio sam novi Prijenosni hard disk. Dobio sam usb kabel i kabel za napajanje harda. Sad mene čudi zašto treba kabel za napajanje harda ![]() Naime,moj frend je kupio Toshibin prijenosni hard disk bez kabela za napajanje. Moze li mi netko pomoći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
3.5" diskovi trebaju dodatni kabel za napajanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bez napajanja nece radit. Mozda da ga na onu vasu biciklu na trgu prikljucis.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() Nema tu novije i starije verzije. Postoje 3.5" diskovi (oni su u normalnim računalima) i ako su u eksternom kučištu trebaju dodatno napajanje od 12V jer USB ima samo 5V i ograničen je strujom koju može isporučiti. Isto tak, ima i 2.5" diskova koji se nalaze u laptopima i napajaju se sa 5V izlaza. Oni su manji od gornjih i mogu se napajati samo iz USB-a te im večinom ne treba dodatno napajanje (nekima trebaju 2 USB priključka). Ima i manjih, al oni se također napajaju samo iz USB-a.
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
3.5'' ili 2.5'' btw.ne kužim se baš u to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
3.5", tamo negdje početkom 1980-ih. 2.5" krajem 1980-ih. Ali nema veze sad više koji su prije a koji kasnije izašli. Od kad su izašli su se kapaciteti povečali za enormne iznose i današnji su puno puno napredniji od tadašnjih. Jednostavno, koriste se različiti zbog mogućnosti primjene i svojstava. Zamisli laptop sa 3.5" diskom.
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
Verzija diska je FAT32 i nece mi premjestiti film na njega. Znam da nemoze vise od 4gb. Neznam kako promijeniti u NTFS format. Hoce li mi vrijediti u garanciji ako promijenim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nema garancija veze s time. Ona vrijedi i dalje. Da ne pišem previše.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|