|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
8000mW Wifi adapter za sitnu lovu
Kao sto naslov kaze - puno za malo ![]() - Chipset: Ralink 3070L and Realtek 187L - USB 2.0 connector - IEEE 802.11 b/g WiFi Network complaint - Frequency: 2.4GHz - Power: 8000mW - Up to 54Mbps transmission speed - Up to 10KM transmit range cijena: 21$ !!! besplatna postarina !!! dali netko ima iskustava s ovim ili slicnim modelom? http://www.dealextreme.com/p/880wg-8...adapter-109485 definitivno narucujem, samo me malo brinu moguce zafrkancije s carinom ... ali za tih 100-njak kuna vrijedi riskirati |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Samo pazi ako to naručuješ jer bi mogao imati problema s uvozom zbog velike snage.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
hehe ![]() ![]() ja imam onaj model od 2000mW ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
2. nadam da na kutiji ne pise nista egzoticno i da osoba kojoj ce ovo proci kroz ruke ne zna da je 8W abnormalno jako za kucnu upotrebu 3. takodjer se nadam da su win7 x64 podrzani kako treba ali 8W!!! WOW. ludi kinezi ![]() chief_wolfinjo molim te mi reci da li imas super prijem? da li s njom uhvatis ono sto inace s drugim adapterima ne vidis? Zadnje izmijenjeno od: Tomba_NZXT. 30.12.2011. u 12:57. Razlog: eto tako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, radi se o generičkoj pločici koju koristi hrpa tog kineskog smeća, u pravilu imaju po 100mW snage. AirLive WL-1700 je praktički ista stvar kao i to ali je nešto jači ipak.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ovakve podatke mogu i povjerovati, ali onaj prvi link baš smješno. http://www.dealextreme.com/p/300000n...-antenna-71930 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako je 8W zašto je transmit distance do 10km, to mi djeluje premalo za takvu snagu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Smijesno, podsjeca na 1000W zvucnike na linijama :-) . Udaljenost ima veze sa snagom, ali i sa usmjerenosti antene/a .
![]() |
#12 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo probajte pa onda pljujte... Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, s tom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |