![]() |
8000mW Wifi adapter za sitnu lovu
Kao sto naslov kaze - puno za malo :)
- Chipset: Ralink 3070L and Realtek 187L - USB 2.0 connector - IEEE 802.11 b/g WiFi Network complaint - Frequency: 2.4GHz - Power: 8000mW - Up to 54Mbps transmission speed - Up to 10KM transmit range cijena: 21$ !!! besplatna postarina !!! dali netko ima iskustava s ovim ili slicnim modelom? http://www.dealextreme.com/p/880wg-8...adapter-109485 definitivno narucujem, samo me malo brinu moguce zafrkancije s carinom ... ali za tih 100-njak kuna vrijedi riskirati |
Samo pazi ako to naručuješ jer bi mogao imati problema s uvozom zbog velike snage.
|
hehe :D ako je stvarno snaga 8000mW onda je to fakat jako :lol2:
ja imam onaj model od 2000mW :D i nisam imao probleme s carinom, normalno došla doma. |
Citiraj:
2. nadam da na kutiji ne pise nista egzoticno i da osoba kojoj ce ovo proci kroz ruke ne zna da je 8W abnormalno jako za kucnu upotrebu 3. takodjer se nadam da su win7 x64 podrzani kako treba ali 8W!!! WOW. ludi kinezi :) chief_wolfinjo molim te mi reci da li imas super prijem? da li s njom uhvatis ono sto inace s drugim adapterima ne vidis? |
Je, 100% :D
Volio bi da mi netko objasni kak iz USB-a (5V, 500mA) možeš dobit nešto što na svom izlazu ima 8W? 800mW bi još moglo proć :) |
tesko da je to 8W, za to treba 1.6 A iz usba, tesko da se moze toliko dobit iz 2 usba a kamoli iz jednog
|
nema ti to ni 200-300mW
"1 x 58dBi antenna" :D ta antena ima 3-4dbi uvrh glave. |
Da, radi se o generičkoj pločici koju koristi hrpa tog kineskog smeća, u pravilu imaju po 100mW snage.
AirLive WL-1700 je praktički ista stvar kao i to ali je nešto jači ipak. |
Ovakve podatke mogu i povjerovati, ali onaj prvi link baš smješno.
http://www.dealextreme.com/p/300000n...-antenna-71930 |
Ako je 8W zašto je transmit distance do 10km, to mi djeluje premalo za takvu snagu. :)
|
Smijesno, podsjeca na 1000W zvucnike na linijama :-) . Udaljenost ima veze sa snagom, ali i sa usmjerenosti antene/a .
|
Citiraj:
napišu cifre koje nemaju veze s vezom... pogotovo ovo s antenom :roller: p.s. nikada se neznam s kinezima :D |
Prvo probajte pa onda pljujte...
Citiraj:
|
Sigurno ne sa tom antenom
|
Da, s tom...
|
to je 200mw kartica s 4dbi usjmerenom antenom ;) ... kinezi vole pisat gluposti u svojim " specifikacijama "
|
Citiraj:
Jel to sigurno za taj adapter da je dobar? Crkava mi moj Ailive wl1600, pa namjeravam naći neku zamjenu za njega. S time da imam wavearena 24dBi usmjerenu antenu. |
Ja imam airlive wl1700 i onaj kansens sa ebaya (ista stvar kao i ovo) i airlive ima cca 20% jači signal.
|
Kupi starijeg brata tj Wl-1700. Mislim da je to sigurnije nego eksperimentisati drugom opremom.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |