|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
DivX 6
XSUB™ subtitles let you author movies with multiple language subtitle sets Interactive video menus offer unprecedented convenience and control so you can quickly navigate between various scenes or bonus features, and select from audio track and subtitle options Chapter points provide flexibility, allowing you to jump straight to the scene you want to watch from anywhere within the video Alternate audio tracks enable audio tracks in multiple language versions or separate audio tracks for specific speaker configurations XTAG™ video tags contain descriptive information like title, author and the video specifications used in the file’s creation to streamline organization The .divx file extension clearly identifies content in the DivX format so you’ll never again be left wondering whether that .avi file will really play in your DivX® Certified device Convert nearly any popular video file format to a DivX file Convert digital video camera footage to DivX video with a 25:1 savings to easily store and share home movies Merge and convert multiple files into a single DivX media file with automatically generated menus Back up your DVDs*; compress a full movie to fit onto one regular CD (requires the optional DivX Converter MPEG-2/DVD Plug-in) http://www.divx.com/ Ima još- DivX Helium Codec Released for dual core, HT and SMP CPUs DivX Helium codec demonstrates our latest research into processor optimization, achieving encoding times up to twice as fast as DivX 6 in the highest quality (Insane) mode when run on dual core, HT and SMP CPUs. While everyone has been extremely busy at DivX, fine tuning the DivX Media Format and getting ready for the DivX 6.0 release, the codec team, who finished the codec related work months ago, found the time to start working on the next codec release. The preliminary results are just mind blowing. In fact, the results are so impressive that we couldn’t wait to share them with you. Although it’s highly unusual to release two different version of the same product on the same day, that’s exactly what we decided to do. The speed gain is so incredible that we didn’t think it would be fair to keep it to ourselves. http://labs.divx.com/archives/000055.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
I jesi li probao divx 6?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Nisam, čekam da ona mrcina Tor proba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
A ja čekam vas dvije mrcine da probate. Što se čeka. Nemrete do tipkovnice od trbušine?
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Sve razmišljam da uzmem ubodnu i lagano ispilim polikrug na stolu da bi mi bilo lakše prići kompu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
|
:clap: :clap: :clap: :clap: Treba li drugi komentar? A inače sam vidio za kupiti takve gotove stolove.
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pravi hardwareaš ima pank a ne neki jadni računalni stolić ![]() Tak da gore stanu barem dva kompa+jedan u dijelovima, hrpa periferije, mjesta za veliku pepeljaru i Žuju...kutiju sa DVD i CD-ima...stolna lampa, baterija i kutija sa alatom ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Probaj Still Life. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Jeb* DivX ![]()
![]() |
#14 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
I onda sam ja spamer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Da RAK ![]() Na tržnici se brišu postovi a tu spamaš
![]() |
#16 |
Feldwebel
|
Pa tu je Costa moderator. Mlad je i zdrav pa nek briše. Nego Divx ja odavno ne koristim. Spor je velik i svaka dva dana izlazi nova verzija potpuno nekompatibilna sa prethodnom. xvid mi je prihvatljiviji.
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Tu spamaju tri moderatora a četvrti se priključio ![]() To je ipak razlika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
Nema tu nikakvog spama. Vidite i sami da smo dosli do pametnog zakljucka. A sad bolje temu iskoristiti za nesto pametnije ![]()
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego kada je ekipa vec tu ae brzo neki tool za rekodiranje vec napravljenog divix ili avi ili neki format u neki treci ak me kuzite ![]()
![]() |
#22 |
Moderator
|
VirtualDubMod, CCE, TMPGEnc, Canopus, NeroVision Express, Ulead DVD Movie Factory, Pinnacle...
![]() |
#23 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ajde kad već je već o tome cijeli post, jel vi igrate far cry prek neta ili na lan partyima?? jer ja bi ga hito malo piknut prek neta, ali koliko sam skužio, treba ima origigi (što neznači da nemam, nego sam izgubio negdje cd i sn) ![]() ![]() i još jedan problem, imam tv-tuner i koristim cyberlinkov vcr2, jer mi je on najbolji, ali kad snimam nešto s njim, on mi snimi u mpeg2 što i nije problem, nego je problem ta takav .mpeg file jedva otvori wm player (s tim da se mogu seekat samo naprijed i kad napravim to, uspori mi se ful komp na par sekundi) a nemogu ga konvertirat u neki drugi, jer mi ga dosta programa neće otvorit?? što mi je činiti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
Pa koristi neki drugi program ![]() Meni se pokazao najboljim iuVCR + Pegasusov PICVideo codec. Sto se tice gledanja mpeg2 materijala probaj ga otvoriti Media Player Classicom. Ako ce zezati onda instaliraj Elecardov mpeg2 splitter, onemoguci MPC-ov interni i tako vrti. Premotavanje ce raditi full brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
a osim kaj može snimat, jel ima memoriranje kanala i podršku za remote control?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
Moze memorirati kanale i ima odlican scheadule. Daljinski nemam tak da ti tu ne mogu pomoci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|