|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
USB kabel za Galaxy SII
pozdrav. vec sam 2 komada narucio preko baje iz UK i sa oba imam problema. napise da je spojeno i kao puni bat, ali ne radi data transfer odnosno kad pocnem kopirat, nesto pukne i baci error. dali i "ovi" ugraduju nesto u svoje "origigi" kabele kao sto to radi jabuka pa da zeza ili su jednostavno ti kabeli sa baje u komi? origigi kabel radi odlicno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Jeftini kabeli sa ebaya su loši i većinom neispravni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ah, to sam si i mislio, ali vidim sad da i kod nas u ducanima kostaju po 20-ak kn, jel to isti taj srot iz čajne? dajte neku preporuku gdje/koji uzeti jer mi treba bar jos jedan da imam na jobu za punit jer ovo cudo trosi bat za popi*dit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pazite s tim jeftinim kablovima. Neki dan sam skužio da mi puca veza kada mrdnem konektor što i ne bi bilo loše da par minuta prije nisam flešao hboot. Lagano preznojavanje... Original kabel naravno nema tih problema.
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sa samsungom je jos gore. On u skoro svakom flashu za odina ima u sebi bootloader. AKo ne prodje, nema druge nego ozivljavanje jtag-om. A kako brzo izlaze nove verzije, u zadnje vrijeme se cesto desava da stane,naravno ako se flasha ovim jeftinim kablovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Heh, ja imam neki manhattan mislim za svoj galaxy mini jer nisam dobio orginal od lika od kojeg sam kupil. Prvo, oko konektora je bilo puno plastike pa nije sjedal dobro tak da sam ga moral malo obrezat da bude tanji i uđe nutra. Onda kad se spoji nesmijem slučajno micat mobitel dok flasham da ne pukne veza. A ak ga nisam već jedno 30 puta flashal s tim kablom ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
jel neko uzeo ovo da moze potvrdit da radi dobro pa u to zapucam neki "bolji" obicni USB produzetak. http://www.links.hr/?naziv=adapter-d...kl=200.300.099 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radi, taj adapter može poslužiti i za USB OTG, tj. na mobitel možeš spojiti USB memory stick, tipkovnicu, miš,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium