![]() |
USB kabel za Galaxy SII
pozdrav. vec sam 2 komada narucio preko baje iz UK i sa oba imam problema. napise da je spojeno i kao puni bat, ali ne radi data transfer odnosno kad pocnem kopirat, nesto pukne i baci error. dali i "ovi" ugraduju nesto u svoje "origigi" kabele kao sto to radi jabuka pa da zeza ili su jednostavno ti kabeli sa baje u komi?
origigi kabel radi odlicno. :chears: |
Jeftini kabeli sa ebaya su loši i većinom neispravni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dajte neku preporuku gdje/koji uzeti jer mi treba bar jos jedan da imam na jobu za punit jer ovo cudo trosi bat za popi*dit. :chears: |
Pazite s tim jeftinim kablovima. Neki dan sam skužio da mi puca veza kada mrdnem konektor što i ne bi bilo loše da par minuta prije nisam flešao hboot. Lagano preznojavanje... Original kabel naravno nema tih problema.
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
Heh, ja imam neki manhattan mislim za svoj galaxy mini jer nisam dobio orginal od lika od kojeg sam kupil. Prvo, oko konektora je bilo puno plastike pa nije sjedal dobro tak da sam ga moral malo obrezat da bude tanji i uđe nutra. Onda kad se spoji nesmijem slučajno micat mobitel dok flasham da ne pukne veza.
A ak ga nisam već jedno 30 puta flashal s tim kablom :D |
jel neko uzeo ovo da moze potvrdit da radi dobro pa u to zapucam neki "bolji" obicni USB produzetak.
http://www.links.hr/?naziv=adapter-d...kl=200.300.099 :chears: |
Radi, taj adapter može poslužiti i za USB OTG, tj. na mobitel možeš spojiti USB memory stick, tipkovnicu, miš,...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:44. |