|
![]() |
#1 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Microsoft Word - kako prikazati tablice u edit modu, a koje se ne printaju?
Moram hitno pripremit jedan word dokument sa tablicama koji će editirati drugi. Sve sam pripremio, ali s obzirom da će dokument editirati ljudi slabog informatičkog obrazovanja, htio bih da se tablice vide dok se dokument editira, a da se ne printaju. Zna li netko kako? PS Znam da mogu ja "isključiti" bordere, ali u tom bi se slučaju moglo dogoditi da oni koji će editirati dokument neće shvatiti da su to tablice, ako ih neće vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Zna biti neobicno korisno.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
"Samo vodu ne!"
|
Hm. To mogu dodati. Dakle misliš da je nemoguće prikazati tablice koje se ne printaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Tebi treba (ne)prikazivanje tablica ili *bordera* (rubova)? Jer ako je ovo prvo, onda jos i nekako; mislim da postoje nekakvi special characteri koji omogucuju tj. onemogucuju printanje odredjenih paragrafa teksta. no ako pitas za bordere, onda mislim da je to ovisno o postavkama klijentskog Officea (tj. ako ti maknes bordere, hoce li se nesto ipak prikazivati vizualno). Pa stoga ako ti ne trebaju borderi, lupi komentar i detaljno opisi sto treba uraditi, mislim da bi to bilo to. Vjerojatno se i jedno i drugo moze rijesiti nekakvim macroom, ali obzirom na poboldano i uvecano hitno, imam osjecaj da je to trebalo biti gotovo jos jucer... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
"Samo vodu ne!"
|
Da. U pravu si. Već je poslano sa uputom. Hvala na savjetu. Sadržaj tablica mora biti vidljiv i printan. Samo sam htio da se borderi ne printaju, ali da se vide u otvorenom doc fajlu bez premještanja opcija tablice na "vidljivo". Google nije znao. A valjda će čitati upute. Jedan je to od onih poslova koje treba efikasno i brzo riješit, inače će me zvati svaki drugi dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja u takvim slučajevima samo maknem border a grid ostane. Vidiš dok pregledavaš, a ne isprinta se. Isto kao u Excel-u. EDIT: Zaboravih napomenuti da je stranica obojena u sivo pa se polja vide, a podešeno je da se ne printa bacground. Znam da je bezvezno rješenje, ali radi ![]()
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 22.10.2011. u 15:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|