|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
pa nisu tolko boje bitne za kvalitetu slike!!npr.moj n gage ima 156841616846 puta bolju sliku od onih sa 65k boja
The hardest thing about dying is, knowing you'll never see the light of day. You ripped my heart out, you tore my eyes out, now you're gonna pay I'll stab you one time. I'll eat your heart out so you feel my pain. Don't you know that I always see you in all of my dreams? I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
mobitel koji ima POSEBNU tipku za povratak u predhodni menu... /no f*cking comment/
![]() |
#5 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ma bježi od toga, nokijini low(mid)-end mobovi su zaqurac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
sine nemoj bes symbiana uzimat
The hardest thing about dying is, knowing you'll never see the light of day. You ripped my heart out, you tore my eyes out, now you're gonna pay I'll stab you one time. I'll eat your heart out so you feel my pain. Don't you know that I always see you in all of my dreams? I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
kupovat mobitel radi fotica je glupost, kolko god da je kamera na mobitelu dobra digaltci iz lowend sekcije ga peru miljama... a imas malih digitalaca i ne preskupih pa ti je isto jel u đepu imas manji mobitel koj te sluzi uvijek kad ga trebas i manji fotic, ili jedan veliki mobitel koj je usporen a nista ne radi kak bog zapovjeda
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Powered by Ford
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ma znam-sestra mi ima T630, bluetooth, IC, USB, e-mail i ostale gluposti-ali samo 2MB memorije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Ne znam koliko ti imaš džepova, ali ako mobitel nosiš svuda, onda moraš strpat digitalca u drugi džep, a možda je i taj već pun ko zna čime. Digitalci su i veći od mobitela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Mobiteli- Nokia 6610i
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Re: Re: Mobiteli- Nokia 6610i
Citiraj:
Pa nisam maznuo tvoj vec sam ga nasao na drugom forumu ili nekoj stranici. A i nije baš isti-dodao sam csx_pc_info ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: Re: Mobiteli- Nokia 6610i
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
T630? Vic! Kamer aje užas a software glup u tri čoška? Kaj Low i Mid nokie nevaljau? Imao sam 5110,3210,3510,5140,6100 i sad 6230. Izvrsni mobovi. Najdrža mi je biila 3510 jer je bateriija držala 7 dana! IC port na starijm nokiama i mobovima je prespor da bi mogao slike prebacivati. Imoa sam 6100 i ona se nije htjel spojit s 5100 za sliku al 6230 i 5140 bez beda sa svim novijim mobovim, isporabo na motorili, SE, Siemensu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|