![]() |
Mobiteli- Nokia 6610i
Ima li tko možda Nokiju 6610i i jel tko zadovoljan s njom.
Mislim je uzeti preko one akcije 448kn uređaj + 500 kn na simpa račun.(inače je ne bi uzeo-samo 4k boja) |
pa nisu tolko boje bitne za kvalitetu slike!!npr.moj n gage ima 156841616846 puta bolju sliku od onih sa 65k boja
|
imam ju ja:D
4k boja, 4mb memorije,java,kamera(cif),infrcrveno koje NE RADI (možeš prebacivat samo one gluposti iz imenika) bolje uzmi T630 |
mobitel koji ima POSEBNU tipku za povratak u predhodni menu... /no f*cking comment/
|
Citiraj:
Ma bježi od toga, nokijini low(mid)-end mobovi su zaqurac. |
Citiraj:
Dobro ajd, ništa onda od nokije! |
Citiraj:
'ebiga - krivo sam citiro:D |
sine nemoj bes symbiana uzimat
|
Ma cim je cif kamera...ne kupuj...ne valjaju slike nista... a sam mobitel i nije tako los.
|
kupovat mobitel radi fotica je glupost, kolko god da je kamera na mobitelu dobra digaltci iz lowend sekcije ga peru miljama... a imas malih digitalaca i ne preskupih pa ti je isto jel u đepu imas manji mobitel koj te sluzi uvijek kad ga trebas i manji fotic, ili jedan veliki mobitel koj je usporen a nista ne radi kak bog zapovjeda
|
Ma ne treba meni mobitel s foticem, nego me samo zanima da li se isplati dati 500 kn za tu nokiju!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma znam-sestra mi ima T630, bluetooth, IC, USB, e-mail i ostale gluposti-ali samo 2MB memorije |
Citiraj:
Ne znam koliko ti imaš džepova, ali ako mobitel nosiš svuda, onda moraš strpat digitalca u drugi džep, a možda je i taj već pun ko zna čime. Digitalci su i veći od mobitela. |
Re: Mobiteli- Nokia 6610i
Citiraj:
|
Re: Re: Mobiteli- Nokia 6610i
Citiraj:
Pa nisam maznuo tvoj vec sam ga nasao na drugom forumu ili nekoj stranici. A i nije baš isti-dodao sam csx_pc_info :D |
Re: Re: Re: Mobiteli- Nokia 6610i
Citiraj:
|
Citiraj:
T630? Vic! Kamer aje užas a software glup u tri čoška? Kaj Low i Mid nokie nevaljau? Imao sam 5110,3210,3510,5140,6100 i sad 6230. Izvrsni mobovi. Najdrža mi je biila 3510 jer je bateriija držala 7 dana! IC port na starijm nokiama i mobovima je prespor da bi mogao slike prebacivati. Imoa sam 6100 i ona se nije htjel spojit s 5100 za sliku al 6230 i 5140 bez beda sa svim novijim mobovim, isporabo na motorili, SE, Siemensu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:14. |