|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Preporuka napajanja 750-800W
Ako je vjerovati rezultatima ovog testa ttp://extreme.outervision.com/PSUEngine treba mi napajanje preporučene snage od 750W pa moj pouzdani corsair of 550w na zalost nece biti dostatan. Moj jedini uvjet za novo napajanje je da bude tiho i efikasno pa molim sugestije vlasnika. Može bii modularno ali i ne treba (GTX 570 traži 2x6-pin konektora a treba mi ukupno min. 7 sata konektora) puno hvala P.S. Ovom napajanju sam blizu (dostupnost, cijena), ima li netko možda zamjerku? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svi ti kalkulatori debelo lažu. Bit će ti dosta i VX550. Pogledaj kako potrošnja izgleda u relanosti http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=93965
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo procitat topice o napajanjima na forumu. Moze se dosta toga naucit. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako sam dobro skužio, ti želiš postojeću 4870 zamijeniti sa GTX570. Ako je tako, dovoljno ti je napajanje koje imaš. Ono što će ti biti problem je što ti je proc usko grlo i nećeš moći iskoristiti pun potencijal GTX-ice (trebale bi mu još 2 jezgre). Druga stvar koja bi ti mogla biti još bitnije je činjenica da GTX560Ti zaostaje u performansama za GTX570 oko 15%, a skoro duplo je jeftinija. I za nju važi ista opaska što se tiče proca.
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011