![]() |
Preporuka napajanja 750-800W
Ako je vjerovati rezultatima ovog testa ttp://extreme.outervision.com/PSUEngine
treba mi napajanje preporučene snage od 750W pa moj pouzdani corsair of 550w na zalost nece biti dostatan. Moj jedini uvjet za novo napajanje je da bude tiho i efikasno pa molim sugestije vlasnika. Može bii modularno ali i ne treba (GTX 570 traži 2x6-pin konektora a treba mi ukupno min. 7 sata konektora) puno hvala P.S. Ovom napajanju sam blizu (dostupnost, cijena), ima li netko možda zamjerku? |
Svi ti kalkulatori debelo lažu. Bit će ti dosta i VX550. Pogledaj kako potrošnja izgleda u relanosti
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=93965 |
Malo procitat topice o napajanjima na forumu. Moze se dosta toga naucit. :)
|
hvala coco, znači da ga definitivno prije pokusam zavrtiti na postojećem napajanju pa ako ne bude išlo idemo na nadogradnju.
|
Ako sam dobro skužio, ti želiš postojeću 4870 zamijeniti sa GTX570. Ako je tako, dovoljno ti je napajanje koje imaš. Ono što će ti biti problem je što ti je proc usko grlo i nećeš moći iskoristiti pun potencijal GTX-ice (trebale bi mu još 2 jezgre).
Druga stvar koja bi ti mogla biti još bitnije je činjenica da GTX560Ti zaostaje u performansama za GTX570 oko 15%, a skoro duplo je jeftinija. I za nju važi ista opaska što se tiče proca. |
Citiraj:
|
sve to vrti beba, nemoraš se brinuti.
|
I opet će biti dovoljno ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |