|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Adapter 5.1 u 2.0
Dakle ovak, imam logitech zvučnike x530 i oni imaju 3 utičnice, zelenu, crnu i narančastu, problem je u tome što ja to želim spojit na laptop ali mogu spojit naravno samo jednu utičnicu i onda to nije to, ak spojim samo zelenu, rade samo sateliti, ako spojim samo crnu radi samo bass i itd, pa me zanima dali postoji kakvi konverter ili nešto da te sve tri utičnice spojim kao jednu, jednostavno rješenje bi mi bilo da kupim recimo druge zvučnike ili da kupim eksternu zvučnu karticu no dali postoji slučajno kakvi konverter ili nešto? Dakle to je nešto poput ovoga, slika 1, slika 2, samo ne znam stručni naziv za to pa ne znam di bi tak neš mogao nabaviti Zadnje izmijenjeno od: extacod. 19.07.2011. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
http://www.dixmaxx.com/3-5mm-stereo-...r-adapter.html treba ti ovo, košta 10-15kn. tocnije trebaju ti 2 takva. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
aj probat ću to, baš me zanima dal će to funkcionirat Zadnje izmijenjeno od: extacod. 19.07.2011. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#5 |
Premium
|
nažalost zvučnike sam kupio rabljene tak da toga u kutiji kolko znam nije bilo :| |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|