|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Flash biosa
Trebam si flashat bios da se riješim ovoga glupog buga sa temperaturama imam epox 8kda3+ i sa njom sam dobio prog za flashanje iz wina magicBios koji sam traži bios i flasha e sada koje su moguče nuspojave ako sam riješio problem moguceg nestanka struje (generator i 5L eurosuper 95 )
|
|
|
#2 |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
lol da ti se win srusi ![]() (sala ne reci to 2 put)pa odi u dos...tam ti je nekak ugodnije ali ak nes...nij ebed...nuspojava uglavnom nema... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Flash biosa
Citiraj:
|
|
|
|
#5 |
|
The Man
|
Koliko flash vremenski traje? (mislim na sam flash)
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 05.06.2005. u 10:07. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ja sam svoju prastaru MSI 694T Pro flashao iz DOS-a nije bilo nikakvih nuspojava jedino sam se morao snalazit kako da otvorim file na HDD-u jer DOS ne čita NTFS negos samo FAT32 i FAT pa sam bootao s boot diskete WIN98-ice i onda stavio disketu na koju sam maloprije unpakirao filove iz zip.-a ili rar.-a ne sjećam se kojeg sam našao a MSI-jevom siteu..pa sam ondasve te filove kopirao u onu privremenu memoriju ili neznam kako se to više zove [izbriše se nakon što restartaš komp]i pokrenuo prog za flashanje,selektirao u njemu BIOS file i nekih minutu je trajalo neznam koliko više,i sve ok,rastartam komp i sve je ok,osim sata koji se promijenio na vrijeme kada je BIOS bio izbačen [valjda] pa sam to changao i od tad nisam imao prob-e s USB-ovima i sličnim....![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
yeah, ali meni je trajalo duže...neznam zašto se neki boje tog flashanja imaju neki glitch na ploči koji ih stalno iritira [kao što je meni u Q3 nestajao kursor zbog USB miša,btw. imam Logitech MX500] i ja im ponudim obavljanje flasha for free ali oni misli da ću im zaje*** ploču...: bonker2 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma čak i da struje nestane-evo izdaću ga- samo se javi Rak-u ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#12 |
|
The Man
|
Evo baš sam našel vremena i još samo kedno pitanje da budem siguran: Win netreba reinstalirati jel tako ;samo flasham i opet normalno ulazi u win... (da,ne ???)
|
|
|
#13 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
|