![]() |
Flash biosa
Trebam si flashat bios da se riješim ovoga glupog buga sa temperaturama
imam epox 8kda3+ i sa njom sam dobio prog za flashanje iz wina magicBios koji sam traži bios i flasha e sada koje su moguče nuspojave ako sam riješio problem moguceg nestanka struje (generator i 5L eurosuper 95 :D ) |
lol da ti se win srusi:D:p (sala ne reci to 2 put)
pa odi u dos...tam ti je nekak ugodnije:beer: ali ak nes...nij ebed...nuspojava uglavnom nema... |
Re: Flash biosa
Citiraj:
|
ma nevjerujem da je bolje,naprotiv ali je lakše,neznam za nuspojave(zašto bi ih bilo)
|
Koliko flash vremenski traje? (mislim na sam flash)
|
Citiraj:
|
ja sam svoju prastaru MSI 694T Pro flashao iz DOS-a nije bilo nikakvih nuspojava jedino sam se morao snalazit kako da otvorim file na HDD-u jer DOS ne čita NTFS negos samo FAT32 i FAT:rolleyes: :D pa sam bootao s boot diskete WIN98-ice i onda stavio disketu na koju sam maloprije unpakirao filove iz zip.-a ili rar.-a ne sjećam se kojeg sam našao a MSI-jevom siteu..pa sam ondasve te filove kopirao u onu privremenu memoriju ili neznam kako se to više zove [izbriše se nakon što restartaš komp]i pokrenuo prog za flashanje,selektirao u njemu BIOS file i nekih minutu je trajalo neznam koliko više,i sve ok,rastartam komp i sve je ok,osim sata koji se promijenio na vrijeme kada je BIOS bio izbačen [valjda] pa sam to changao i od tad nisam imao prob-e s USB-ovima i sličnim....:)
|
ma traje 10-15 sekundi i nije uopče tak opasno.Bitno da ga negasiš pa se uvijek da riješiti i ako nešt nije odmah kako treba(što je jako mala vjerovatnost)
|
yeah,:D ali meni je trajalo duže...neznam zašto se neki boje tog flashanja imaju neki glitch na ploči koji ih stalno iritira [kao što je meni u Q3 nestajao kursor zbog USB miša,btw. imam Logitech MX500] i ja im ponudim obavljanje flasha for free ali oni misli da ću im zaje*** ploču...: bonker2
|
Ma čak i da struje nestane-evo izdaću ga- samo se javi Rak-u :D
|
ma taj komp na kojem sam ja ponudio da radim flash nije bio na struju,već neki iz kamenog doba,:smoke: radi na drva - cjepaš pa kroz upaljač i direktno guraš u kućište:D
|
Evo baš sam našel vremena i još samo kedno pitanje da budem siguran:
Win netreba reinstalirati jel tako ;samo flasham i opet normalno ulazi u win... (da,ne ???) |
Citiraj:
|
thnx :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |