|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
HTC Home (prijedlog za prijevod)
Trenutno prevodim ovu aplikaciju pa me zanima vaše mišljenje... Nema baš puno toga za prevest, ništa posebno, samo me zanima sljedeće: kako i da li uopće prevesti "widget"? U win7 prijevod je "programčići", al to mi nekako para uši (oči)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Prevoditi "Widget" spada u istu kategoriju kao prevoditi "Hardware - Očvrsje". Ostavi to kako je IMO. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
OK... 2:0 za widget ![]() već odavno je pravilno pisati hardver i softver s običnim "v" pa reko, možda su nešto pametno smislili i za widget... samo ne programčići.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ja bi isto ostavio widget s tim da bi naveo u objasnjenju negdje: "widgeti su..." |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
gledao sam malo po ovim našim časopisima i tražio po googleu pa i po wikipediji... čini mi se da nitko u svijetu ne prevodi widget, ali ako netko ipak vidi negdje nešto nek mi javi... ![]() također, ako budete koristili HTC Home i nađete neku grešku ili imate neki prijedlog za bolji prijevod, slobodno mi javite... večeras uploadam prijevod pa šta bude, bude... za greške uvijek postoji ver. 1.01 itd. pozz! i hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|