Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2007., 13:57   #1
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Angry Data loss! Pa kako je moguće?

Jučer popodne skinem ja Tweak UI kako bih se riješio da se ne moram stalno logirati na account već da mi sam uđe u Windowse bez odabira accounta. I tako sam se malo igrao sa kvaćicama u Tweak UI-u s time da mi je PC bio upaljen cijeli dan jučer, znači nisam ga gasio i palio nego kako sam ga sada danas popodne upalio - vidim nemoguće! Nemam više ništa na kompjuteru! Nemam nijedne pjesme u My Music, slike, videa, nemam apsolutno ništa! Jedini account mi je bio "Alen" i kako sam jučer dirao po Control Panelu i Tweak UI - valjda je negdje nestao, mislim da nije moguće da je izbrisan, pošto ako se sjećam dobro, zauzeće na HDD-u je bilo prije isto kao i sada! I Call of Duty je nestao, Winamp, svih 10GB pjesama Windowsi kao da su napravili sam account "Administrator" (jer ja ne vidim nigdje svoj stari udomaćeni "Alen") i imam onaj feeling kada su friško instalirani pa počinje tek procedura instaliranja drivera (za VGA su instalirani!) i podešavanja sitnica! Ukratko, postoji li ikakva šansa da "oživim" svoj stari account? Da mi se vrate svi podaci/slike/pjesme/winampi/msn-i? Slika govori 1000 riječi, to sada ovako izgleda, a prije sigurno nije! Šta da radim, kako da vratim stare podatke?

http://img184.imageshack.us/my.php?i...appenedkt7.jpg
ALiEN17 je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2007., 19:22   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Heh naravno da nema nicega kad si izbrisao svoj acc i sad je ostao admin. i ti sad vise nisi admin na svom komp. inace nisi trebao skidat Tweak UI nego si mogao samo obrisat asp.net iz user accountsa i to je to..
Joke je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.12.2007., 19:28   #3
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nalaze ti se pod c:\documents and settings\alen\Alen's documents ili my documents
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2007., 21:23   #4
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Nalaze ti se pod c:\documents and settings\alen\Alen's documents ili my documents
Joj, da, istina, vidiš koju glupost sam napravio, izbrisao svoj account. Spržio sam sve šta mi je trebalo iz foldera kojeg si naveo i instalacija windowsa nanovo, evo, upravo završio
ALiEN17 je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2007., 23:21   #5
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Pa nisi morao formatirati windowse mogao si iz tog admin accaunta preimanovati i premjestiti taj stari folder, napraviti novi accaunt i u njemu promjeniti my documents destinaciju i to bi ti bilo to...

cccc današnja mladež...
Staro 11.05.2011., 10:49   #6
Njenji
Registered User

Datum registracije: May 2011
I meni se izbrisao stari account i kad udjem u c:\documents and settings\ i nadjem ga pishe access is denied :S heeelp?
Njenji je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 11:27   #7
tripl3
1337
Moj komp

tripl3's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Njenji Pregled postova
I meni se izbrisao stari account i kad udjem u c:\documents and settings\ i nadjem ga pishe access is denied :S heeelp?
Uđi preko admin accounta / safe mode admina.
tripl3 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno