|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Jučer popodne skinem ja Tweak UI kako bih se riješio da se ne moram stalno logirati na account već da mi sam uđe u Windowse bez odabira accounta. I tako sam se malo igrao sa kvaćicama u Tweak UI-u s time da mi je PC bio upaljen cijeli dan jučer, znači nisam ga gasio i palio nego kako sam ga sada danas popodne upalio - vidim nemoguće! Nemam više ništa na kompjuteru! Nemam nijedne pjesme u My Music, slike, videa, nemam apsolutno ništa! Jedini account mi je bio "Alen" i kako sam jučer dirao po Control Panelu i Tweak UI - valjda je negdje nestao, mislim da nije moguće da je izbrisan, pošto ako se sjećam dobro, zauzeće na HDD-u je bilo prije isto kao i sada! I Call of Duty je nestao, Winamp, svih 10GB pjesama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://img184.imageshack.us/my.php?i...appenedkt7.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Heh naravno da nema nicega kad si izbrisao svoj acc i sad je ostao admin. i ti sad vise nisi admin na svom komp. inace nisi trebao skidat Tweak UI nego si mogao samo obrisat asp.net iz user accountsa i to je to.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa nisi morao formatirati windowse mogao si iz tog admin accaunta preimanovati i premjestiti taj stari folder, napraviti novi accaunt i u njemu promjeniti my documents destinaciju i to bi ti bilo to... cccc današnja mladež... ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
I meni se izbrisao stari account i kad udjem u c:\documents and settings\ i nadjem ga pishe access is denied :S heeelp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1337
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|