ALiEN17 |
29.12.2007. 13:57 |
Data loss! Pa kako je moguće?
Jučer popodne skinem ja Tweak UI kako bih se riješio da se ne moram stalno logirati na account već da mi sam uđe u Windowse bez odabira accounta. I tako sam se malo igrao sa kvaćicama u Tweak UI-u s time da mi je PC bio upaljen cijeli dan jučer, znači nisam ga gasio i palio nego kako sam ga sada danas popodne upalio - vidim nemoguće! Nemam više ništa na kompjuteru! Nemam nijedne pjesme u My Music, slike, videa, nemam apsolutno ništa! Jedini account mi je bio "Alen" i kako sam jučer dirao po Control Panelu i Tweak UI - valjda je negdje nestao, mislim da nije moguće da je izbrisan, pošto ako se sjećam dobro, zauzeće na HDD-u je bilo prije isto kao i sada! I Call of Duty je nestao, Winamp, svih 10GB pjesama :( :( :( :( :( Windowsi kao da su napravili sam account "Administrator" (jer ja ne vidim nigdje svoj stari udomaćeni "Alen") i imam onaj feeling kada su friško instalirani pa počinje tek procedura instaliranja drivera (za VGA su instalirani!) i podešavanja sitnica! Ukratko, postoji li ikakva šansa da "oživim" svoj stari account? Da mi se vrate svi podaci/slike/pjesme/winampi/msn-i? Slika govori 1000 riječi, to sada ovako izgleda, a prije sigurno nije! Šta da radim, kako da vratim stare podatke? :(
http://img184.imageshack.us/my.php?i...appenedkt7.jpg
|