|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
POKRETANJE IGRE BEZ DISKA
Pozdrav svim forumovcima. Molio bih nekog ako zna, kako da instaliram igru u komp, pa da je poslije moj sin može igrati bez ubacivanja diska. Stalno mora za svaku igru ubacivati disk, pa je sve pomiješao i zagubio,a ima 5 godina, pa ne može naći disk od neke igrice, pa nervoza, svađa itd... mora postojat neka caka kak da se oslobodi ubacivanja diska. Neke igre nakon instalacije ne traže disk, a baš one koje su najzanimljivije, traže. itd...pa sam odlučio pitati za savjet. Unaprijed zahvaljujem i još jednom lijepi pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Probaj sa VirtualISO, daemon tools i slično. Tako sam ja riješio bf2142 jer mi je stalna vrtnja bila iritantna, a i nisam htio riskirat da mi se izgrebe dvd, ako rikne "optikaner". Frendu se nešto poremetilo i kao nagradu mu je dvd-uređaj izgrebao bf dvd ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Aha,a kaj trebam napravit - kaj skinem sa neta taj "Virtual ISO" ili "Daemon Tools" - i kaj onda treba napravit? Kaj su to programi? Inače zahvaljujem se na odgovoru.Nadam se da bum i ja to jednog dana riješil jer i meni ide na živce i vrtnja i oštećivanje CD-a i zagubljivanje....moj sin bar ima bolje živce od mene jer mu je tek 5 godina, ali i on je već živčan od toga svega...Pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ubaci dvd u komp i sa nerom ili nekim drugim programom napravi img od tog dva/cda na kompu. Skini Daemon Tools (lite verziju jer je free): Link Instaliraj i slijedi ovo: Link Sada umjesto fizičkog dvda imaš virtualni na svome kompu i svaki puta kada želi igrat, mountaj img koji treba za određenu igru. |
![]() |
![]() |
#6 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005