![]() |
POKRETANJE IGRE BEZ DISKA
Pozdrav svim forumovcima. Molio bih nekog ako zna, kako da instaliram igru u komp, pa da je poslije moj sin može igrati bez ubacivanja diska. Stalno mora za svaku igru ubacivati disk, pa je sve pomiješao i zagubio,a ima 5 godina, pa ne može naći disk od neke igrice, pa nervoza, svađa itd... mora postojat neka caka kak da se oslobodi ubacivanja diska. Neke igre nakon instalacije ne traže disk, a baš one koje su najzanimljivije, traže. itd...pa sam odlučio pitati za savjet. Unaprijed zahvaljujem i još jednom lijepi pozdrav!:fala:
|
Probaj sa VirtualISO, daemon tools i slično. Tako sam ja riješio bf2142 jer mi je stalna vrtnja bila iritantna, a i nisam htio riskirat da mi se izgrebe dvd, ako rikne "optikaner". Frendu se nešto poremetilo i kao nagradu mu je dvd-uređaj izgrebao bf dvd :D.
|
Aha,a kaj trebam napravit - kaj skinem sa neta taj "Virtual ISO" ili "Daemon Tools" - i kaj onda treba napravit? Kaj su to programi? Inače zahvaljujem se na odgovoru.Nadam se da bum i ja to jednog dana riješil jer i meni ide na živce i vrtnja i oštećivanje CD-a i zagubljivanje....moj sin bar ima bolje živce od mene jer mu je tek 5 godina, ali i on je već živčan od toga svega...Pozdrav!:fala:
|
Ubaci dvd u komp i sa nerom ili nekim drugim programom napravi img od tog dva/cda na kompu.
Skini Daemon Tools (lite verziju jer je free): Link Instaliraj i slijedi ovo: Link Sada umjesto fizičkog dvda imaš virtualni na svome kompu i svaki puta kada želi igrat, mountaj img koji treba za određenu igru. |
stavi no cd exe :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lock za sada.
@RODNEYBAY. Ako trebaš još nešto javi da otvorim temu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |