|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako vratiti identity i obrisane e-mail poruke?
Možda je naslov loš, ali nestala mi je sva pošta koju čuvam, poslanu i primljenu. Naprosto je nestala, ka' da je nešto progucalo!! Vrlo važni poslovni podaci. Imao sam kliknuto (selektirano) onu opcije ''leave copy on server'' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kakav server? Googleov ili ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo na koji server mislim, tu je bila pošta još od 2007 god. ![]() Selektirano je da ostavi poštu na serveru. Kako mi je nastalo rasulo, da ne pišem šta, na novi HDD sve sam instalira ponovo i tad je trebao inbox potegniti sve spremljene mailove, međutim to nije napravija. ja mislija da je najsigurnije tako čuvat poštu. svu dokumentaciju sam drža na vanjskom disku a poštu na servveru. Zadnje izmijenjeno od: tonini. 05.04.2011. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Od kada imas taj mail. Stari mailboxovi od t-coma su imali samo 20mb prostora. Ulogiraj se na korisnicke stranice pa provjeri mailbox.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Mozda ce ti pomoci meni isto nestao mail nakon ponovne instalacije windowsa tj outlooka. znaci sve sam upisao i dosle sve poruke al nakon sto sam ih procitao su sve "nestale". ( imam gmail tj,mama kojoj sam to instaliravao ). Rijesenje je bilo da sam na gmail accountu u postavkama pop.server postavio da mi sve dolazi i na outlook. mozda se tebi nesto pormjenilo. Probao si pogledat direktno na netu ( gmail, mail.yahoo.com, etc ) ako su mailovi tamo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ukupni prostor za e-mail poruke:100 MB (102400 KB)Trenutno zauzet prostor:267 KB Evo ovo je pisalo u mail box-u. Znači sve je ispražnjeno, ja nisam. Kako je moguće 100 MB prostora, a da ima samo tri poruke di su ostale iako je selektirano da ostanu na serveru. Poruke su uglavnom tekst, koji put nešto skenirano u JPG i to malo KB. Sad mi stvarno ništa nije jasno. Imati 100MB prostora za mail, možeš bezbroj poruka dobivati, posebno kad se selektira i onaj dio gdje piše da svaku koju deletiram skida se sa servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zovi t-com pa vidi. Btw, ako nisi obrisao stari disk, imas mogucnost sve mailove izvadit van iz OE.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma dodaj mu samo neko slovo u computer manageru, i ni u ludilu C:\ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Neću dodat C´\ , ali ovako HDD je od 320GB C part. bila je za OS i još neke programe oko 60GB, D I G po pola oko 120GB. E sad računalo (nakon nove instalacije na novi HDD) pripoznaje sve particije (na prvom) ali pod drugim slovima, jer je sad glavna particija C od novog HDD-a, prva (C) otvara se teško i kad sam kliknija na properti pokazalo se da u njoj nema ama baš ništa, a ove ostale dvi, otvaraju se bez zadrške i ima baš sve što je bilo i prije raspada sustava. Ne kužim ništa. Možda neki program za recovery files za prvu particiju da bar izvučem poštu. Poludit ću ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dajte meštri spašavajte!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|