![]() |
Kako vratiti identity i obrisane e-mail poruke?
Možda je naslov loš, ali nestala mi je sva pošta koju čuvam, poslanu i primljenu.
Naprosto je nestala, ka' da je nešto progucalo!! Vrlo važni poslovni podaci. Imao sam kliknuto (selektirano) onu opcije ''leave copy on server'' :hitthewal::fuming: Upomoć! |
Kakav server? Googleov ili ?
|
Ako je gmail nije cudno jer su programeri slucajno izbrisali sve sa dosta accountova. bilo je u vijestima =/
|
Evo na koji server mislim, tu je bila pošta još od 2007 god.
http://i273.photobucket.com/albums/j...jar/server.jpg Selektirano je da ostavi poštu na serveru. Kako mi je nastalo rasulo, da ne pišem šta, na novi HDD sve sam instalira ponovo i tad je trebao inbox potegniti sve spremljene mailove, međutim to nije napravija. ja mislija da je najsigurnije tako čuvat poštu. svu dokumentaciju sam drža na vanjskom disku a poštu na servveru. |
Od kada imas taj mail. Stari mailboxovi od t-coma su imali samo 20mb prostora. Ulogiraj se na korisnicke stranice pa provjeri mailbox.
|
Mozda ce ti pomoci meni isto nestao mail nakon ponovne instalacije windowsa tj outlooka. znaci sve sam upisao i dosle sve poruke al nakon sto sam ih procitao su sve "nestale". ( imam gmail tj,mama kojoj sam to instaliravao ). Rijesenje je bilo da sam na gmail accountu u postavkama pop.server postavio da mi sve dolazi i na outlook. mozda se tebi nesto pormjenilo. Probao si pogledat direktno na netu ( gmail, mail.yahoo.com, etc ) ako su mailovi tamo ?
|
Ukupni prostor za e-mail poruke:100 MB (102400 KB)Trenutno zauzet prostor:267 KB
Evo ovo je pisalo u mail box-u. Znači sve je ispražnjeno, ja nisam. Kako je moguće 100 MB prostora, a da ima samo tri poruke di su ostale iako je selektirano da ostanu na serveru. Poruke su uglavnom tekst, koji put nešto skenirano u JPG i to malo KB. Sad mi stvarno ništa nije jasno. Imati 100MB prostora za mail, možeš bezbroj poruka dobivati, posebno kad se selektira i onaj dio gdje piše da svaku koju deletiram skida se sa servera. |
Zovi t-com pa vidi.
Btw, ako nisi obrisao stari disk, imas mogucnost sve mailove izvadit van iz OE. |
Citiraj:
|
ma dodaj mu samo neko slovo u computer manageru, i ni u ludilu C:\ :D
|
Citiraj:
E sad računalo (nakon nove instalacije na novi HDD) pripoznaje sve particije (na prvom) ali pod drugim slovima, jer je sad glavna particija C od novog HDD-a, prva (C) otvara se teško i kad sam kliknija na properti pokazalo se da u njoj nema ama baš ništa, a ove ostale dvi, otvaraju se bez zadrške i ima baš sve što je bilo i prije raspada sustava. Ne kužim ništa. Možda neki program za recovery files za prvu particiju da bar izvučem poštu. Poludit ću :fuming::hitthewal::fuming::hitthewal::fuming::hitthewal::fuming::hitthewal: Dajte meštri spašavajte!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:19. |