|
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
već sam vidio nego koje napajanje treba za to ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
jos malo pa cemo morat imati napajanja od par kW ili mozda i jaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
pa bilo je prije par mjeseci neko napajanje od nekih 900-njak W. ![]()
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pitanje je - čemu sve to .... Eventualno za bench labove koji drkaju na 3d mark rekord ... za sve ostalo USELESS. 2xkartice u SLI ajde, ali i ovako nema naslova na tržištu koji to meože iskoristiti. Kad dođe UT 2k7 isl - pa onda 6800GT u 4xSLI onda da, ali opet - čemu tu starudiju unutra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
a koliki će bridge biti potreban da se te kartice spoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
a tek maticna...od 6-7 pcie,pci i agp portova...ce 4 bit za kartice ![]() dakle max 3 za dodatne kartice(tv,sound...itd...problem i to veliki) a bridge ce najvjerojatnije izgledat normalno...(kao onaj s 2 samo sto ce imat 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Man
|
A to treba i ohladiti ,a stavrno ti uz to ne treba grijanje (4*gpu+cpu+n*hdd...) ![]() vodenjaču na to i pumpu kaj pumpa u radijatore i eto ti free centralno ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
koji shit... omfg... IMHO: sli/crossfire = nepotrebno smece
![]() |
#13 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() to ce moza bit "dobro" za 3 godine kad budu low end...pa kad kostaju 300 kuna...kupis jos jednu onak kao dodatno pojacanje... al sad...bzvze...ono tako me zanima dal cu radit 10 k u 3d marku 05 ili samo 6 o moj boze...aaaaaa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() nego čini mi se bolji ovaj crossfire kada možeš staviti jednu jaču drugu slabiju (ako se ne varam) makar sumljam da češ moći miješati između generacija (x800 i nasljednika)
![]() |
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
a i to kaj kazes....al ajde kolko je entuzijasta i kolko je normalnih usera???? ![]() inace cros moze 2 razlicite podrzavat...i to slabiju i jacu...al mislim da nece moc novu generaciju(al ko zna ajmo se dat iznenadit) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|