![]() |
Gigabyte podrzava 4 SLI kartice
|
već sam vidio
nego koje napajanje treba za to:D |
jos malo pa cemo morat imati napajanja od par kW ili mozda i jaca :D
|
pa bilo je prije par mjeseci neko napajanje od nekih 900-njak W. :D
|
A tek koliki će biti računi za struju:D
|
siiiiickkk!!!
:D |
Pitanje je - čemu sve to ....
Eventualno za bench labove koji drkaju na 3d mark rekord ... za sve ostalo USELESS. 2xkartice u SLI ajde, ali i ovako nema naslova na tržištu koji to meože iskoristiti. Kad dođe UT 2k7 isl - pa onda 6800GT u 4xSLI onda da, ali opet - čemu tu starudiju unutra :D :beer: |
Citiraj:
|
a koliki će bridge biti potreban da se te kartice spoje
|
a tek maticna...od 6-7 pcie,pci i agp portova...ce 4 bit za kartice:rolleyes:
dakle max 3 za dodatne kartice(tv,sound...itd...problem i to veliki) a bridge ce najvjerojatnije izgledat normalno...(kao onaj s 2 samo sto ce imat 4:D ) |
A to treba i ohladiti ,a stavrno ti uz to ne treba grijanje (4*gpu+cpu+n*hdd...) :D
vodenjaču na to i pumpu kaj pumpa u radijatore i eto ti free centralno :D |
koji shit... omfg...
IMHO: sli/crossfire = nepotrebno smece |
Citiraj:
to ce moza bit "dobro" za 3 godine kad budu low end...pa kad kostaju 300 kuna...kupis jos jednu onak kao dodatno pojacanje... al sad...bzvze...ono tako me zanima dal cu radit 10 k u 3d marku 05 ili samo 6 o moj boze...aaaaaa:smoke: :beer: |
Citiraj:
nego čini mi se bolji ovaj crossfire kada možeš staviti jednu jaču drugu slabiju (ako se ne varam) makar sumljam da češ moći miješati između generacija (x800 i nasljednika) |
a i to kaj kazes....al ajde kolko je entuzijasta i kolko je normalnih usera????:D
inace cros moze 2 razlicite podrzavat...i to slabiju i jacu...al mislim da nece moc novu generaciju(al ko zna ajmo se dat iznenadit):D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:54. |