|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Preporuka za napajanje
trebam jedno iznimno tiho! Samo neka ne bude slabije od 350W! Naime slozio sam konfu bez ventova! Nista se ne vrti pa nista ne stvara buku! Proc je duron 1600 i zalman 7000 Al-Cu na 0 o/min ga drzi na 50 stupnjeva C |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa zna se, Fortron 350w. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
ja sam prije pola godine uzeo čifteka sa 2 venta...pa mi komp radi ko kombajn, mater mu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() Navedi razlog? Fortron je zvijer.... Tih, dosta jak i nema problema sa njime... Svi koji ga uzmu ne požale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
figt,fight ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() inače ovo ![]() ![]() Al gle sad natrag na temu. Za te novce nema boljeg od fortrona. Enremax je skuplji, a sky ga je imo na testu i veli da uopče nije tih. A tagan u neventilirano kučište baš nebi stavljo... Čiftek ni jedan nije tolko tih osim delte kolko čujem po pričanju... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]()
Asus A7N8X Athlon xp 2500+ Barton 512DDR Kingmax Sapphire Ati Radeon 9550 128mb 128bit Maxtor 40GB Zadnje izmijenjeno od: Towar. 20.05.2005. u 08:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nisam siguran dal ima regulaciju venta, no i kad sam ga natrpao sa svime i svacime, opet je bio tih...
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ta delta je subjektivno po meni cak mozda malo tisa od fortrona... imo sam deltu pa anteca pa sad fortrona, mozda sam zaboravio deltu ili je nisam sluso o ovim uvijetima, al skoro sam siguran da je vent bio fixne brzine... fortron je inace tih al nekad propuse malo
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
I moj glas ide Fortronu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
FORTRONAŠI...!!! dajte mjesta drugim ljudima da kazu nešto...:clap: :clap: samo fortron, fortron i fortron... ![]() moja preporuka - tagan 380W ili jači i naravno enermax iz siga - JAKO, JAKO TIHO napajanje... ![]() baš me zanima jel netko uspoređivao fortrona i tagana - i snagu i kvalitetu i tišinu...??:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JDM
|
Gle grand naguz ima blowhole. Ostali nemamo. Tagan je prevruč i kad se zahajca u našim _bez protoka_ kučištima onda se čuje. Kaj se tiče enermaxa grand naguz kaže da je to napajanje glasnije od fortrona. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Učlanjujem se u Tagan koaliciju. ![]() Imao 420-seticu, strava napajanje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ajd da i ja pristupim. Nagus ima blowhole koji mu nije potreban jer je relikt prošlosti. Fortron je napajanje niže srednje klase i ne može se uspoređivati da Taganom. Toliko.
![]() |
#26 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tagan 480W imam još od KT 400 ![]() Loše-jadničko riješeno hlađenje, ventovi se preslabo vrte i napajanje se zna dosta zagrijati. Dobro-stabilno i jako napajanje sa kojim ne moraš gruntat da li ti slučajno ono dela probleme. Tri harda-povremeno četri, dva optikanera, flopač, printer, web-cam, Tv-kartica, DFI nF4, giga meme i clockani CBBID ![]() Sa veseljem ću podnjeti malo veće zagrijavanje Tagana na račun stabilnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
di ste sad FORTRONAŠI...hehe...nema vas...:clap: :clap: OT: @rak mogao bi si i sig malo promijeniti...r9800 is history ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() premda moram priznat, ako bi sad morao uzimati napajanje, bio bi to tagan 2force 430w. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Tagan je dobar, ali se previše grije, a i čovjek je tražil nešta razumne cijene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|