![]() |
Preporuka za napajanje
trebam jedno iznimno tiho! Samo neka ne bude slabije od 350W!
Naime slozio sam konfu bez ventova! Nista se ne vrti pa nista ne stvara buku! Proc je duron 1600 i zalman 7000 Al-Cu na 0 o/min ga drzi na 50 stupnjeva C |
Pa zna se, Fortron 350w.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam prije pola godine uzeo čifteka sa 2 venta...pa mi komp radi ko kombajn, mater mu... |
Citiraj:
|
Mozes uzet i Enermax, Tagan...
Nemoj slusat samo ove nadrkane fortronase |
Citiraj:
Navedi razlog? Fortron je zvijer.... Tih, dosta jak i nema problema sa njime... Svi koji ga uzmu ne požale. |
Citiraj:
Nisam reko da neuzme Fortrona Nego da u izbor zeme i neka druga napajanja |
Momci zabrijali ste!
|
figt,fight:D :D
|
Citiraj:
inače ovo :D znači da se zejebavaš. Il se fakat očeš tuč :D Al gle sad natrag na temu. Za te novce nema boljeg od fortrona. Enremax je skuplji, a sky ga je imo na testu i veli da uopče nije tih. A tagan u neventilirano kučište baš nebi stavljo... Čiftek ni jedan nije tolko tih osim delte kolko čujem po pričanju... :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam siguran dal ima regulaciju venta, no i kad sam ga natrpao sa svime i svacime, opet je bio tih... |
ta delta je subjektivno po meni cak mozda malo tisa od fortrona... imo sam deltu pa anteca pa sad fortrona, mozda sam zaboravio deltu ili je nisam sluso o ovim uvijetima, al skoro sam siguran da je vent bio fixne brzine... fortron je inace tih al nekad propuse malo
|
jos jedan glas za Fortrona posto ga i sam posjedujem. nikakvih problema nisam imao,radi savrseno.
a gdje smo ono stali....e da...FIIIIGHTT!!!! : CoolRamb : quake2 : |
I moj glas ide Fortronu :beer:
|
Enhance 400W,420W veoma tiha i snažna napajanja.
MOj ćuftek od 420W je iznimno tih, i ima odvojene 12+ railove:smoke: |
FORTRONAŠI...!!!
dajte mjesta drugim ljudima da kazu nešto...:clap: :clap: samo fortron, fortron i fortron...:smoke: moja preporuka - tagan 380W ili jači i naravno enermax iz siga - JAKO, JAKO TIHO napajanje...:D baš me zanima jel netko uspoređivao fortrona i tagana - i snagu i kvalitetu i tišinu...??:confused: |
Hear Hear
Ako je Tagan dovoljno dobar za Grand Naguza, onda je dobar i za vas ostale silence frikove. Anti Fortron - Tagan koalicija. :rolleyes: :D |
Gle grand naguz ima blowhole. Ostali nemamo. Tagan je prevruč i kad se zahajca u našim _bez protoka_ kučištima onda se čuje. Kaj se tiče enermaxa grand naguz kaže da je to napajanje glasnije od fortrona. Amen.
|
Citiraj:
|
Oke za sve sajlens frikove koji cuju kako im garderoba izlazi iz mode :p :D porucujem: Mozda je Tagan mrvicu glasniji ali ima vise http://www.rickly.com/as/images/BUCKET.JPG
AFT koalisn :gringo: |
Citiraj:
Učlanjujem se u Tagan koaliciju.:D Imao 420-seticu, strava napajanje...:) |
Citiraj:
|
Ajd da i ja pristupim.
Nagus ima blowhole koji mu nije potreban jer je relikt prošlosti. Fortron je napajanje niže srednje klase i ne može se uspoređivati da Taganom. Toliko. |
Tagan 480W imam još od KT 400:D
Loše-jadničko riješeno hlađenje, ventovi se preslabo vrte i napajanje se zna dosta zagrijati. Dobro-stabilno i jako napajanje sa kojim ne moraš gruntat da li ti slučajno ono dela probleme. Tri harda-povremeno četri, dva optikanera, flopač, printer, web-cam, Tv-kartica, DFI nF4, giga meme i clockani CBBID:D Sa veseljem ću podnjeti malo veće zagrijavanje Tagana na račun stabilnosti:) |
di ste sad FORTRONAŠI...hehe...nema vas...:clap: :clap:
OT: @rak mogao bi si i sig malo promijeniti...r9800 is history:smoke: |
Neznam al mislim da sam vidio kod nekog u sigu sljedece:
Tagan - black, powerfull and silent!:D S tim se u potpunosti slazem! |
Citiraj:
premda moram priznat, ako bi sad morao uzimati napajanje, bio bi to tagan 2force 430w. |
Tagan je dobar, ali se previše grije, a i čovjek je tražil nešta razumne cijene.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |