|
![]() |
#1 |
Mali Stinkyboy
Datum registracije: Jan 2011
|
Ja i moj Win7
Eto dođe i taj dan kad sve pođe po zlu. Dođe i taj dan kad antivirus nemože uništiti viruseka pa ga ja sam moram end-procesat i brisat ručno. Dođe i taj dan kad taj virus izbriše datoteku sa potvrdom da je Windows legalan. Tako znači ja se patim sa svim zabranama "nelegalnog" windowsa i tako jednog dana iskopčam laptop bez baterije iz struje. Normalno nešto mora nevaljat i sad upravo radim na kompu bez desktopa, taskbara i ostalih blagodati modernih računala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema datoteke za potvrdjivanje legalnosti. Za to postoji licenca. Ako je nemas, onda te zavaljao lik. Cisto sumnjam da je ultimate legalna obzirom da kosta 2k kuna. ![]() Vezano za problem, pokusaj skinuti hdd i spojit ga na pc (normalno ga spajas s-ata kabelom) i proskenirat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako s donje strane laptopa nemaš cd-key naljepnicu, windoze su ilegalne. Osim ako ti je dao retail kutiju sa instalacijom i dokumentacijom. Od ilegalnih napraviš legalne u par klikova, promjenom cd-key direkt u windozama, pod uvjetom da imaš svoj key. Odeš u my computer properties i promijeniš/upišeš novi key. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ti si pokupio nekakvo smece.. Instaliraj Malwarebytes, pa odradi full scan (za pocetak). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|