![]() |
Ja i moj Win7
Eto dođe i taj dan kad sve pođe po zlu. Dođe i taj dan kad antivirus nemože uništiti viruseka pa ga ja sam moram end-procesat i brisat ručno. Dođe i taj dan kad taj virus izbriše datoteku sa potvrdom da je Windows legalan. Tako znači ja se patim sa svim zabranama "nelegalnog" windowsa i tako jednog dana iskopčam laptop bez baterije iz struje. Normalno nešto mora nevaljat i sad upravo radim na kompu bez desktopa, taskbara i ostalih blagodati modernih računala.:wtf2: nisam ga probao resetirat, ne usudim se da me nešto još gore ne dočeka. probao sam pokrenuti explorer.exe ali ne šljaka.:stoopid: samo bi htio znati da kad se još tak nešto dogodi dali da onda pokrenem u safe modu ili da se pravim ko da se niš nije desilo i normalno pokrenem? i naravno čovjek od kog sam kupio HP pavillion dv6000 rekao mi je da je ovaj Win7 ultimate legelan.:amen: sve je radilo dok nisam pokupio onaj virus. jel moguće da ja vratim tu datoteku za potvrđivanje legalnosti?:hitthewal::fuming:
:dobartek: |
Nema datoteke za potvrdjivanje legalnosti. Za to postoji licenca. Ako je nemas, onda te zavaljao lik. Cisto sumnjam da je ultimate legalna obzirom da kosta 2k kuna. :)
Vezano za problem, pokusaj skinuti hdd i spojit ga na pc (normalno ga spajas s-ata kabelom) i proskenirat. |
Ako s donje strane laptopa nemaš cd-key naljepnicu, windoze su ilegalne. Osim ako ti je dao retail kutiju sa instalacijom i dokumentacijom. Od ilegalnih napraviš legalne u par klikova, promjenom cd-key direkt u windozama, pod uvjetom da imaš svoj key. Odeš u my computer properties i promijeniš/upišeš novi key.
|
imam naljepnicu. laptop je rabljen pa sam si ga zato mogao priuštit. ona datoteka je winszz32.rom i rundll javlja problem u pokretanju tog smeća.
|
Ti si pokupio nekakvo smece..
Instaliraj Malwarebytes, pa odradi full scan (za pocetak). |
Kako je Joke gore rekao, jos bi dodao i Combofix i Superantispyware zavrti.
|
malwarebytes naso 6 problema, avira 3+9; i dalje sve isto
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |