|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() ...evo mislim si uzezi 6800le by leadtek za 1600kn u linksa,sto mislite je li to dobar izbor ako mislim iskusati srecu sa otkljcavanjem pajlpova i ostalih cudesa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
to je ok cijena...al mislim da je to jedna od onih novih kod kojih se nemoze odkljucat ![]() ![]() ps ak uspijes...odi igrat lutriju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
nesto sitno je 6600 gt bolja...al ak imas srece...je 6800 le dost bolja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
music freak
|
Citiraj:
..odakle ti ta informacija:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
|
negdje sam proztao bez za**ije |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
|
pa dobro uncle sam gdje si,prozbori sada ili zauvijek zasuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
|
gle trazi potvrdu jer ono ak sam sam...heh mozda sam pomijesao sa nf4 schipom i sli modom? ![]() 6600 gt bi trebala gutat oko 80 w...mislim da je to ono na min granici |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Yo, all! Što se tiče 6800LE, ja sam ponosan vlasnik jedne kupljene u linksu. Naime, nedaju se otključat dodatni pajpi(mislim daju se, ali ne rade ![]() ![]() E, da, što se tiče napajanja, meni na 400W no-name radi, imam 4venta sa ledicama, jednu optiku i jedan hard... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
|
....znaci nista nisi uspio otkljucati:confused: ....samo overclock,nista,ja najvjerovatnije kupujem galaxy 6600gt (1,6ns) mema by samusung,po meni bolji izbor od leadteka,steta za 6800le izgleda da nema vise jackpota sa ovim karticama.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
the luda ribetna
|
noda not bad ![]() inace mislim da su spaljeni bas pajpovi pa da i ah ih odkljucas nemas benefita... sry ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
teh masta
|
Bok Pantera-N ![]() Da što se tiče pajpova, mogu otključat na 12x1 ali ima artifakata za popizdit ali može odvrtit 3DMark 03 i 05 bez beda! ![]() enivej, meni je to ful dobra karta za tih 1500kn, mislim, opere svaku 6600GT ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo me, jebem ti bio sam polomljen u bolnici, but now I'm back! Definitivno ti preporučam 6800 le. Ogromna je mogućnost da otključaš na 12 pajpi i 5-6 vertex-a. Za ovu informaciju, da se nedaju otključavat sam negdje načuo, al to nije niš sigurno... Ma i da se neda otključat, mogućnost bolesnog overclocka uvijek postoji.Meni bez volt-moddova radi na 398 mhz (naravno bez artefakata), mema u pravilu ide do 900 mhz. Grafička rastura, uvijek igram u 1280*1024, max detalji, 4xAA i 8(16)xAF. Ako je 1600 kn, onda navali. Edit: Ako šta pomaže: 4625 u 05 marku ![]() E,da i jolkica, obavezno avatar promjeniš kad uzmeš grafu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
kako otključat pajpe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
|
Sam pa sram te bilo grafa je grafa ![]() sala mala dobro di mu dosao i hex editor |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
music freak
|
[QUOTE]Originally posted by Sam Fischer [B] ....E,da i jolkica, obavezno avatar promjeniš kad uzmeš grafu! ![]() ...pa budem razmislil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
najbolji izbor ti je graficka koja radi ispod 50C u 2d-u a to definitivno nije 6600gt i 6800le
![]() |
#20 | |
Džabe si krečio!
|
[QUOTE]Originally posted by jolkica [B] Citiraj:
Ma imaš se s njom igrati mjesec dana. Samo pripazi na napajanje. Istina je da cucla puno, a kaj masterx lupeta, ne bih se složio. Moja Leica: idle: 48 C, max 62 Frendova Leadtekica(isto Le) idle: 52, max 64 - ova je modana na 16 pajpi i jede 12500 bodova u 03 marku. (stock keller/AS5) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
music freak
|
...napajanje je naruceno 500W by fortron blue storm tako da smo pitanje napajanja rijesili,a za grafu budem jos razmislil,posto imam popunjenih svih 5 pci slotova najvjerovatnije cu biti prisiljen napraviti mjesta odnosno osloboditi prvi slot do graficke....mislim na 6800le |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Poslije si ubodeš NV5 silencer ak si baš neki freek. Joj kad si ja ubodem Fortrona, ima da ju zapalim... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
music freak
|
....a koja je razlika izmedju 6800 obicne i ove 6800le,da li se ova prva da otkljucati na ista bolje?.....i zasto npr 6600gt se neda otkljucati na ista vise nego samo clockati..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
teh masta
|
6800NU(obična) već radi sa 12 tvornički ispravnih pajpova, dodatnih 4 isto možeš otključat, al dal će radit je pitanje! ![]() 6800LE radi na 8 tvornički ispravnih pajpova, a možeš iih otključat na 16... 6600GT se ne može otključat jer se nema kaj za otključat!! ![]() btw, jel znate koju dobru str. sa moddanim biosima za 6800LE? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Al se zato opet fino clocka. Na 1,4 V brijem da bi do 450 mhz išla, jer i ti imaš dobar čip kad radi na 380 uz 1,1V. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
music freak
|
[QUOTE]Originally posted by noda [B]6800NU(obična) već radi sa 12 tvornički ispravnih pajpova, dodatnih 4 isto možeš otključat, al dal će radit je pitanje! ![]() 6800LE radi na 8 tvornički ispravnih pajpova, a možeš iih otključat na 16... 6600GT se ne može otključat jer se nema kaj za otključat!! ![]() ...pa zar nije 6600gt isti chip kao i na preostale dvije kartice ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
music freak
|
Citiraj:
...uv je*te ja mislio da je to isti chiponja,pa koja je onda osnovna razlika izmedju nv40 i nv43? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|