|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
kako gledati mpeg 4 programe ?
pozdrav! imam PCTV DVB-T Pro PCI (250i) od Pinnaclea, gledam TV preko TV Centra v6.4. E sad u settingsima mi pise da moram platiti 5 eura za mpeg 4 podrsku. Zanima me ima li neki drugi program ili nacin za gledati ostale programe (HRT HD, lokalne tv kuce) jer kad skeniram programe pronadje mi samo htv1, htv2, rtl, nova tv a mislim da moj tv tuner podrzava mpeg4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da su svi naši odašiljači na MPEG2, hrt HD ti je ionako samo demo program, nema nista pametno, kao i nova hd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa morao bi ti original software od kartice podrzavati gledanje mpeg4 programa,barem je tako kod mene,isto tako imas li instalirane kodeke,skini klite codec pack pa onda probaj.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
THx na odgovorima
evo sad sam preko pay pala platio tih 5 eura u Tv centru (to je origigi software koji sam dobio sa karticom) te su mi se otvorili 4 nova programa TV nova, Kanal RI i RITV te NIT koji ne mogu vidjeti (signal quality 0) ali mi opet ne pronalazi te hd programe niti recimo kapital network koji mi frend gleda na zemaljskom tuneru, ima li kakve razlike uopce izmedju tih tunera za tv i ovih za PC ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovi kanali koje navodiš isto tako emitiraju u mpeg2 formatu, dakle, nisi dobio ništa novu...Ako si u RI (sudeći po profilu), možda bi eventualno mogao, ali MOŽDA, uhvatiti nešto Talijana i Slovenaca (Slovenci emitiraju u mpeg4 formatu). Trebao bi se malo igrati sa naštimavanjem antene (uz uvjet da si na nekom uzdignutijem mjestu, bez većih zgrada i sl. blizu tebe)..Kod mene u Crikvenici npr. nema ništa od Slovenaca, a neki dijelovi na Krku imaju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|