|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Komp mi je zadnja dva dana bio upaljen non-stop (skidam sa satelita), i jedino je bio ugašen monitor. Danas kad sam došao iz škole upalim monitor no piše NO-SIGNAL...dobro , restartam ja komp no opće nema slike na kompu makar čujem da su se diskovi upalili i da se počinje bootati komp. Odmah sam posumnjao na grafičku, i uzmem ja staru RIVU TNT2 32MB , uštekam i radi... probao sam još par puta staviti 9800 no i dalje ne šljaka. Grafička je Sapphire ATI Radeon 9800Pro sa VGA Silencerom , softmodana u 9800XT i dosad je radila mjesecima savršeno. E,sad, garancija mi još nije istekla ALI mislim da sam ju izgubio čim sam mijenjao cooler (kupljen zasebno). Zanima me sljedeće: 1.Ima li koji način da pokušam "oživiti" karticu a da ga neznam ?! 2.Dal bi mi priznali garanciju kad bih vratio stari cooler i natrag flashao bios na 9800Pro? (P.S. Dal je moguće flashati bios nekako naslijepo, tj. dal je u mojem slučaju uopće moguće sad flashati bios???) 3.Ako je moguće sve u 2.pitanju , ima li ko iz VARAŽDINA i OKOLICE možda viška original cooler od te kartice a da mu ne treba (mojemu su malo oštećene kopče prilikom skidanja ) ??? Hvala na bilo kakvoj pomoći ! scorpion_007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vrati samo original cooler gore i sve 5. Niti ne moraš flashati staru verziju; jer kako če i oni provjeriti sko je kartica gecrk? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
znači preostaje mi samo nabaviti cooler... a to će možda biti problem... Ima možda ko viška ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
a j*** ga, nisam ni mislio da ću ga natrag stavljat gore... nisam ih odrezao ali se vidi na njima da je cooler bio vađen :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A da ih probaš "uvjerit", sa malo vikanja ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
di si kupija karticu? meni je gust ic vikat na ove trgovce sta vole zajebavat bez veze pa bi se moga s tebon zaletit to vratit
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
*hg*šrot* , zapravo imam još jedan problem , grafičku sam uzeo prek tetine firme (u ZG-u) i dobil sam neki čudan račun pa neznam dal je to taj "pravi" račun koji bu dobar kod reklamacije ... no , zmislil bum nekaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
u hg-u će proć :-) samo vrati original cooler i malo se napravi glup (prema potrebi) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Joj HG šrot... Ahhhh... ajmo fino se dogovorit nas deset i onak bezveze se ići derat na njih :clap: . Možemo poslje do WC mulja :clap: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
imam ti ja orginalni kuler sa r9800, onaj crni pasivac sa malim ventom u sredini...??? ako je to, imam ja, ali ce to skupo koštati... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
U hg šrptu će ti proć bez brige. Traži povrat love i onda kupi negdje novu jer su sad jeftine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
Evo , prije dva dana sam uspješno zamijenio grafu i dobio novu 9800Pro ... E , i dalje nemam mira i hoću ponovno flashati sa biosom od XT... No , ova kartica je malo drukčija nego stara (ima onaj manji hladnjak koji ne prekriva memoriju , neki oblik paralelograma) . Stara grafa je imala HYNIX memoriju a ova ima Samsung . Sad sam opet u sumnji da mi nisu možda podvalili staru verziju s R350 jezgrom koju nije baš pametno flashati. U ATI toolu sam na napravio DUMB BIOS i u njemu piše sljedeće :confused: ( R360 Hynix DDR 113-A07537-103 BIOS ). Ovaj dio me zbunjuje , ako i hoću flashati i ustanovim da je to baš r360 gpu , koji da bios uzmem , onaj za HYNIX ili SAMSUNG memoriju ?!!!! tnx ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
evo i biosa u attachu pa proučite ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
Jasno mi je to sa jezgrom , skinut ću još danas hladnjak i vratiti gore SILENCERA. Nego me mučilo to s memorijom jer mi bilo čudno kako imam bios na grafi za hynixovu mem a na grafi je samsungova. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|