|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
AMD64 i OS
Pozdrav svima! Novi sam pa me nemojte odmah napast. Zanima me AMD64 da li koristite 32 bitne ili 64 bitne windowse,i koliko se performanse smanje ako se koriste obicni windowsi kako jos sve aplikacije rade na 32 bitnim windowsima. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
mos koristiti bilo koje windowse.... 64-bitni windowsi omogucuju te dodatne 64 bitne instrukcije procesora pa bi kakti trebali windowsi (a i svi programi koji podrzavaju 64 bitne proceve) raditi brze... neka me netko ispravi ako sam nekaj krivo napisao... pozdrav
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
nisi sam si zaboravio rec da su win 64 u prodaji od prije par dana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja imam vec par mjeseci instalirane win64, istina rc, registrirane i aktivirane. Pa nije lose, cak mi se cini da malo bolje rade ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
download...imam ih i ja kod starog...(moj komp koji on koristi)bitch ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MemBeer
Datum registracije: Jan 2005
|
AMD64 i OS
Svi koji imate licencirane Win XP Pro mozete na Microsoftovim stranicama naruciti 64 bitnu verziju za 22$.Naravno licenca za stare windoze vam se ponistava.
![]() |
#9 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Svi 32bitni koje sam isprobao (ukljucujuci i igre) rade pod win64, od 64bitnih imam Riddicka, virtualdub i ... nista vise ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|