![]() |
AMD64 i OS
Pozdrav svima!
Novi sam pa me nemojte odmah napast. Zanima me AMD64 da li koristite 32 bitne ili 64 bitne windowse,i koliko se performanse smanje ako se koriste obicni windowsi kako jos sve aplikacije rade na 32 bitnim windowsima. Hvala! |
mos koristiti bilo koje windowse....
64-bitni windowsi omogucuju te dodatne 64 bitne instrukcije procesora pa bi kakti trebali windowsi (a i svi programi koji podrzavaju 64 bitne proceve) raditi brze... neka me netko ispravi ako sam nekaj krivo napisao... pozdrav |
nisi sam si zaboravio rec da su win 64 u prodaji od prije par dana:)pa ih je jos nemoguce nac tu u hrvata:D alo win ko win bit e siher nekakvih sranja:D
|
Pa naravno da će biti hrpa nekompaktibilnosti sa 32 bita.Još čemo malo sačekati ipak;)
|
Ja imam vec par mjeseci instalirane win64, istina rc, registrirane i aktivirane. Pa nije lose, cak mi se cini da malo bolje rade:)
Citiraj:
|
download...imam ih i ja kod starog...(moj komp koji on koristi)bitch:D sala :p i neznam dal rade brze:( morat cu si ja kmp natrag uzet:cool:
|
AMD64 i OS
Svi koji imate licencirane Win XP Pro mozete na Microsoftovim stranicama naruciti 64 bitnu verziju za 22$.Naravno licenca za stare windoze vam se ponistava.
|
LAcy, a kako programi? da li vec ima posebnih verzija za XP64?
|
Svi 32bitni koje sam isprobao (ukljucujuci i igre) rade pod win64, od 64bitnih imam Riddicka, virtualdub i ... nista vise:) osim onog sto dobijes sa windowsima. Dobro je sto mi sav hardware win prepoznaju a i nvidia je izdala drivere.
Citiraj:
|
Nerade neke igre, DaemonTools i slicno.
Tu je link . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |