|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Cool & Quiet
Ploča A8N-E. C&Q iz nekog razloga ne radi. Stavio sam jasno u biosu enabled, driver i program u win-u. Stoji na defaultnoj frekvenciji radio il ne radio išta. Jel to neki bug ili šta?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: Cool & Quiet
Citiraj:
![]() P.S. Jel se jako cuje onaj mali ventilator na ploci sto hladi chipset?? Edit: Sorry sad sam skinuo manual za plocu i vidim da C&Q nema veze sa Q- fan, onda nemam pojma, ja sam jucer narucio istu maticnu pa sad cekam da mi dodje pa javim rezultate ![]() Zadnje izmijenjeno od: No123. 26.04.2005. u 10:05. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: Cool & Quiet
Citiraj:
Za detaljnije podešavanje skini RM clock. U tom slučaju 'Power scheme' ostavi na 'Allways On'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Re: Re: Cool & Quiet
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dok u biosu ne stavš "performance mode" na standard nema C%Quiet rada.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo imas ovdje najnoviji BIOS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
moraš instalirat driver za procesor (naći češ ga na amd-ovim stranicama), u biosu ti mora biti uključen c&q i isključen q-fan... također ti mora biti uključena ACPI 2.0 podrška.. i na kraju u windowsima moraš namjestit power settings na "minimal power managment" i onda i trebalo radit! e da..i program cool&quiet kaj si dobio s matičnom obavezno NE instaliraj, jer ne valja... i NE smiješ imat uključen u biosu performance mode |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|